Hal dia, hal aku ke :P

28 Jul

Baba ada benda nak query sikit pasal insurans MAA dia. Memula haritu call hotline jer, pastu tak puashatilah pulak dengan penjelasan mamat customer service tu, pastu gi kat branch area rumah..ponggg tak memuaskan hati jugak. Nak taknak terjahlah HQ terus kat Jalan Dewan Bahasa.

Selalu lalu jer kat depan ni. Tak pernah pong memasukinya.

Dia yang nak query something, makanya dia jerlah yang masuk kat tempat customer service tu. Kau hal kau, aku hal aku..boleh?? Hahaha! Ampun baba..tak pepasal dia gi tukar nama beneficiary kang. Tettt!

Cantik suasana kat dalam dia, lif pun boleh tahan jauhnya dari entrance. Takpe exercise gitu untuk staff kat sini. Tetiba kesian kat diri sendiri jugak, hari2 panjat tangga 3 tingkat nak naik ofis. Minggu depan lagi mencabar, puasa dah start maa. Selamat mengharungi cabaran pada yang seangkatan denganku!

No comments yet

Leave a Reply