Malu yer bang?

27 Jul

Ada sorang budak kecik fomfuan ni, suka sangat ikut mana hero kecik pergi masa sports day haritu, hihihi..hero kecik pulak nampak jer brutal tapi dalam hati ada taman gitu, pemalu u.

Haa ni lah budaknya, sumayyah namanya. Shomelkan?

Anak bujangku ni kalau dah senyum nampak lesung pipit tu tandanya dia tengah memalu kucing, hihihi..sombonglah adik ni taknak layan sumayyah. Diorang ni same age, 5 years punya class.

Meh fokus sikit, tu dia bibir angelina jolie u..mata bulat gitu. Budak ni mekap tau, tapi dah cair sebab bersukan. Kalau hari biasa gi kindy, teacher kata dia siap pakai set mutiara..subang, rantai, gelang, hamek kau!

Luahan hati hero kecik.

Dia bukan taknak layan katanya, tapi dia segan sebab mama ada, boleh???

 

2 Responses to “Malu yer bang?”

  1. rasp July 28, 2011 at 6:27 am #

    mmg lawa gegirl tu….pandai bergaya plak ya 🙂

    • rillys July 28, 2011 at 1:09 pm #

      tak lama lagi sapphire pun gitu sis, hihihi

Leave a Reply