Bolehlah dari takde

27 Jul

Latest pics tak dan nak upload lagi, i publish sikit saki baki pics masa wedding my sis ekk. Dah lama terperap kat draft. So, here we go.

Along ngan adik2 abah. Diorang memang suka nyakat along, hehe…

Pintu masuknya satu jer. Situlah masuk situlah keluar. Pintu belakang ada, tapi caterer dah monopoli..hehe. Tu yang poning sikit sape baru sampai sape dah nak balik.

Maklang, ika, shirah, me, ibu dan mak. Tetiba rasa tak sabarnya nak raya, hehh.

Kak norli, kaknor and their mom..maklang. Saya sayang mereka.


Sori dik, muka candid pulak pengantin ni.

Cousins.

Sedara yang dah lama sangat tak jumpa. Especially makngah fiza, yang tudung coklat tu. Dulu masa kekecik dok sebelah rumah..dia sangatlah pandai memasak. Hari2 gi menyelinap masuk rumah dia nak makan tanpa pengetahuan mak, haha.


Harusss ada pic ni, hihi. Ada lagi pics i nak share..tapi cukup dululah, kang ada yang muntah sebab cerita dah basi..hehe. Lenkali dah takde idea nak buat entry i publish lagi. Tetiba ada hasutan suara halus suh cuti dari berblogging selama sebulan, uishhh boleh gitu?


2 Responses to “Bolehlah dari takde”

  1. syima July 27, 2011 at 10:25 pm #

    ehh… kalau verangan nk kawin lagi, sewa je la baju kat mana2 butik, pastu jgn lupa amek i untuk jd fotografer korang sekuarga… ok tak idea??

    • rillys July 28, 2011 at 1:10 pm #

      laa awat tak habaq awai2? hehehe, takpe ada wedding lain nanti boleh rekemen

Leave a Reply