Bawah meja lagi syok kot

26 Jul

I ni takde maid, so kalau gi memana silalah pantau sendiri yer anak-anak tu..hehe..tak rasa membebankan pun. Infact seronok jer. Cuma kekadang bila i nak gi memana, shirah nak follow. Indirectly, bolehlah dia tolong tengokkan the kids. Dia ok jer, asalkan hp dia sentiasa di top upkan..haha!

Rasanya kalau orang lain tak tahan kot dengan kelasakan bebudak ni.


Haritu gi wedding kat Pandan, i suh shirah tengokkan diorang. Sebab nak sembang lama sikit ngan pengantin, 15 tahun tak jumpa u. Tup tup hilang pulak bebudak ni. Cari punya cari tu dia bawah meja nun dok terselit. Ni mesti ikut apak diorang ni, melasak sesaja time kekecik. Lalaalaaa…

6 Responses to “Bawah meja lagi syok kot”

  1. axim July 26, 2011 at 10:12 pm #

    bawah meja pun bolehhhh..heheheee

    • rillys July 28, 2011 at 1:15 pm #

      kat memana tempat pun boleh, yg penting mencabar..hehehe

  2. erin July 27, 2011 at 11:55 am #

    ly, alah bisa tegal biasa. kamcheng betol abg dgn hero kecil eh? mana tau nnt dpt baby girl plaks u rasa senang sgt nak jaga sbb u dah well trained 🙂

    • rillys July 28, 2011 at 1:14 pm #

      hahaha, kalau anak pompuan pun sama lasak camni taktahulah…

  3. suliana July 27, 2011 at 2:09 pm #

    sama la rupa shira dgn lily .. sebijik 🙂

    • rillys July 28, 2011 at 1:12 pm #

      aah ramai yg cakap gitu, yg adik pompuan ly lagi sorang tu orang kata lain..hehehe

Leave a Reply