At last, dapat gak dia teroka si jantung hati :D

26 Jul

Trutt! Trutt! Hello…! Disatu petang nan indah,waktu dah nak hepi2 balik kerja… angah call. Katanya kat south court depan Metrojaya ada pameran kereta Mazda. Pastu satu soklan jer i tanya dia, Mazda 3 MPS ada tak? Ada dia kata. Weeee…! Favorite car baba tu. 

So, here we’re! Seb baiklah midvalley ngan ofis 5 minutes away.

Dah jumpa jantung hati.  Mazda 3 MPS ni comel jer, tapi price dekat rm200k.

Takpe baba, berangan itu free.

Gelak besar angah (baju hijau) sebab tak sampai setengah jam dia call, kitorang dah sampai situ. Parking pun selit kat loading bay Metrojaya, sebelah kereta angah..nak rushing punya fasal..haha! 

Bersihnya enjin turbo dia, hihi…

Nak jugak, hehe…

Mazda 5 pun ado.

Dan juga Mazda 6.

Mazda 6 ni nak setat enjin dia kena pakai thumbprint yer.

Ok, last call punya pic. Sambil tu jeling kat promo raya bunting dalam Metrojaya. Ohh minggu ni dah start sales maa…weee! Relaks2, urut dada tu…astaghfirullahalazim kita puasa dulu yer.

4 Responses to “At last, dapat gak dia teroka si jantung hati :D”

  1. nUR_rOsALiNdA July 26, 2011 at 2:54 pm #

    Teringin nak tukar kete..Tapi lom mampu..Hehehe~ Insyaallah satu ari nnt~

    • rillys July 26, 2011 at 5:27 pm #

      amin, insyaallah ada rezeki nanti :)…kitorang pun tak berkemampuan lagi..hehe..sesama kita doakan yer

  2. erin July 27, 2011 at 1:09 pm #

    mazda 6 tu was my husband’s dream..
    skrg dia sudah tukar.. mau evo mitsu katanya
    huh! berangan itu percuma kan…?

    • rillys July 28, 2011 at 1:14 pm #

      wahhh lebih kurang jer kot pricingnya, takpe insyaAllah dapat tu..surprise for u!

Leave a Reply