Macho habislah abang Optimus ni!

25 Jul

Dah dekat 3 minggu movie Transformers 3 keluar. Last thursday baru dapat bawak the kids gi tengok. Tu pun kena curi weekdays, sebab weekend memang dah full ngan benda lain.

Rushing betul, balik jer kerja terus amik diorang. Cinema terdekat adalah di The Mines. Bolehlah dari tak dapat tengok langsung..hihihi

At last dapat gak tengok Optimus VS Sentinel!

Dah lama tak tengok movie. Baju yang baba pakai tu adalah baju yang sama dia pakai masa kitorang 1st time dating tengok wayang dulu. That was back at 2001, seploh tahun sudah!                  

Shirah ngan kawan dia pun follow. Diorang gi cuci mata kat downtown seberang jalan.

Tak tentu arah diorang dok kat dalam cinema.

Memasing feeling Optimus Prime kot?

Yang pasti malam tu tidur mereka adalah lena yang teramat.

And before sleep soklan cepumas abang :

Transformers 4 bila nak keluar???

4 Responses to “Macho habislah abang Optimus ni!”

  1. atiqah July 25, 2011 at 4:06 pm #

    omaigod! transformers was sooooo awesome men. nak tgk lg, nak tgk in 3D pula. bole? hehe.

    • rillys July 26, 2011 at 3:49 pm #

      nak jugak tgk in 3D punya, selalu full house jer..ishk

  2. liz July 26, 2011 at 9:50 am #

    weol pun baru last friday gi tgk.overall…pueh hati 😀

    • rillys July 26, 2011 at 3:48 pm #

      mmg berbaloi 2 jam stgh tu. tak kelip mata!

Leave a Reply