Gelek chicken dance

25 Jul

Pernah dengar lagu chicken dance tak? Catchy dan meriangkan. I pun taktahu yang  benornya tapi sebab my kids ni manjang jer bukak kat youtube, eh syok pulak layan. Girang rasa dihati!

Masa sports day kindy haritu pun buat joget gelek chicken dance ni. Kemain si abang bergelek, dia yang front row..hujung sini sekali. Tonggeklah abang ni..haha

Hero kecik kat row belakang, yang pakai cap biru tu. Dia agak femalu sikit. Goyang ala2 gitu jer. Tapi memang sangat enjoy! Agak2 tension kat ofis boleh gak try buat gelek chicken dance ni, haha!

Tapi ada sorang adik kicik ni takmo join. Dia takut bunyi lagu tu kuat katanya. Alalaahaaii shomelnya…aunty kidnap awak bawak balik rumah kang

6 Responses to “Gelek chicken dance”

  1. niney July 25, 2011 at 10:09 pm #

    rasenya lagu ni da lama kot,,selalunya time induksi or kem bina semangat ade nyanyi time aerobik or selingan masa lect bg ceramah,,heheh hilang ngtuk 🙂

    • rillys July 26, 2011 at 3:49 pm #

      setuju! pastu memasing malu nak gelek u…

  2. nUR_rOsALiNdA July 25, 2011 at 11:37 pm #

    Uwaaaaaaaaaaaaaa!!~
    Kita teringat masa kita tadika dulu…How time flies kan kak

    • rillys July 26, 2011 at 3:48 pm #

      uwaaa jugak! pasnih tunggu turn anak awak pulak ekk, seronok 🙂

  3. rasp July 26, 2011 at 1:37 pm #

    tengok kids buat chicken dance mmg kuit miut je…
    tapi cer kalo i buat, mau dorang pegang i, nak sembelih masak rendang gitu, lagik berbaloi hahahahaha…

    • rillys July 26, 2011 at 3:45 pm #

      hahaha! jgnlah cakap camtu sis..belum try belum tahu tau..hehe

Leave a Reply