Bff si adik

22 Jul

Masa gi wedding kat Kg. Pengantin KL haritu, wahh citer wedding lagi ke? Sorry2 i selit sikit jer ekk. Pengantinnya kan bff my sis. So, kat situ dia jumpa bff dia lagi sorang. Tetiba nak rindu gak kat bff sendiri, boleh?

Dulu time sekolah, budak hingusan jer lagi..har har. Now dah berlaki memasing.

Tapi bff dia dah ada anak sorang, umur baru 2 tahun u. Tapi besarnya dia!

Kemain sajak lagi main ngan budak 5-6 tahun.

Haa amik aura yer.

Sekian, light entry from me. Good nite buddy!

6 Responses to “Bff si adik”

  1. bitt July 23, 2011 at 1:09 am #

    memang best kalo dapt jumpa bff ni kannn…

    • rillys July 25, 2011 at 3:57 pm #

      nak2 yg selalu susah senang sama kitakan

  2. izan July 23, 2011 at 4:45 am #

    hahahaha… terkejut aku tgk gambo kat entry ko nih. bff adik ko tu jiran aku kat sitiawan. hahahahaha. =)

    • rillys July 25, 2011 at 3:56 pm #

      hahaha jugak! yerlah izan, bapak dia orang navy..satu geng ngan bapak ko kot..tapi aku taktau bapak dia KD aper

  3. ibu chicamie July 25, 2011 at 11:01 am #

    rindu jgk dkt bff….sob sob

    • rillys July 25, 2011 at 3:53 pm #

      hehe dah nak puasa ni. next gath kita adalah berbuka puasa..

Leave a Reply