Pics sukan yang berlebih-lebih

21 Jul

Jalan-jalan dalam draft kat blog jumpa pulak saki baki pics masa sports day kindy haritu. Haa bolehlah buat modal harini. Kes malas nak transfer pics from camera…

Shirah malu tak bertempat, haha

Baba tak dapat join masa ni. Makanya kerjaku menghapdet pics anak2 yang tengah berpeluh sakan bersukan untuk tatapan. 

Sian ada bebudak yang makpak langsung tak datang, terkial2 kehausan nak air. So i tolong jadi makpak mereka for the day. Bebudak ni kan kalau kita dah tolong, senyuman diorang ikhlas sangat. 

Abang yang excited terlebih sudah.

Chenta hatiku.

Hallah hallalalaa…saja bagi mama cair ekk?

No comments yet

Leave a Reply