15 tahun tak jumpa, pengantin terjerit sudah!

20 Jul

Ehem ehem, if u guys don’t mind i sambung lagi satu kisah wedding ekk. Yang ni the last one before ramadhan. Lepas raya baru sambung balik.

Semalam yang i cerita tu wedding kat Kelana Jaya. Rite after tu, kitorang terus shoot off to Pandan Lake Club pulak. Like i said, hari yang kitorang pergi ni masa perhimpunan BERSIH..gamble jugaklah masuk KL. 15 tahun tu i tak jumpa kawan yang kahwin ni. Tu yang kemain meleju jalan kat pic tu. Huhuhu…

Sampai pun dah lewat. Nearly 3.30pm. I tak kisah kalau the food habis, yang penting nak jumpa pengantin, my bff back at mgskl.

Shima!! Lily!!

Pastu jerit2 macam bukan pengantin pulak dia ni..haha..happynya tak terkata!

Congrates shima 😉

Happy for u. Anyway thanks to FB sebab menemukan kita.

Candid pengantin dok kat pelamin. Sweet combination purple and pink.

Thanks for inviting us. Lauk pauk kenduri sangat superb!

Caldina in the house…phew!

From Pandan Lake Club with lep 😉

10 Responses to “15 tahun tak jumpa, pengantin terjerit sudah!”

  1. yan July 20, 2011 at 1:48 pm #

    jumpa macam ni mmg seronok..

    • rillys July 21, 2011 at 10:57 am #

      yerlah kan kak, jumpa dihari bahagialah katakan..hehe

  2. Dee July 20, 2011 at 1:51 pm #

    memang seronok jumpa kawan lama kan..baju pengantin pun cantik..

    • rillys July 21, 2011 at 10:57 am #

      aah seronok pastu pulak jumpa dihari bahagia diakan, mmg double triple seronoknya

  3. Wawa~* July 20, 2011 at 3:04 pm #

    wahhh akak ni selimmm giler mcm anak dara.. malu saya yg anak dara x selim camtu >.< huhu~

    bestnye jumpa kawan lama! ^^ selalu kat wedding2 la dpt jumpe member2 lama hehehe~

    • rillys July 21, 2011 at 10:56 am #

      uish ini bermakna pic tu pandai menipu mata u sis :P…kat certain part akak kembang ok, tapi berjaya disorokkan..hehe

  4. erin July 20, 2011 at 3:12 pm #

    masa i kawen pon teringin buat kereta mcm tu
    tp, kenduri kt rumah
    nak make up kereta nak pergi berarak ke mana kan..?
    bkn nk pg dewan pon
    hehehe

    • rillys July 21, 2011 at 10:55 am #

      hehe yer tak yer gak ekk, lainlah nak berarak satu taman..ekekeke..pakai pulak keta cabriolet..yg bumbung boleh bukak habis tu, phewww!

  5. rasp July 21, 2011 at 9:51 am #

    mau tak terjerit happy….
    lama bebenor tak jumpa kannnn….

    • rillys July 21, 2011 at 10:10 am #

      hahaha i dah expect dia akan jerit, sbb kat sekolah dulu kitorang mmg suka jejerit to each other :))

Leave a Reply