Sanggul lintang…i like!

19 Jul

Sebelum start puasa, better i habiskan kisah gi orang kekawen ni. Kalau dah puasa kang takde moodlah pulak. Dah tentu2 sibuk nak kepochi pasal juadah berbuka. Eee bestnya!

Ok wedding kali ni i pergi kat Kompleks Sukan Kelana Jaya. Tu yang sampai2 the kids pose kat court dulu. Diorang dah terkinja nak masuk dalam court tu. Haha..salah timinglah kids.

Pelamin macam dalam sangkar. Shomelkan?

Selamat pengantin baru fasha and husband!

Fasha ni ex-colleague baba masa kerja kat RedTone dulu. Unikkan baju wedding dia. Selalu orang pakai untuk baju salin2 tu, tapi dia pakai untuk sanding. Cantik especially tang sanggul lintang.

Cepat2 makan, pasnih nak gi wedding tempat lain pulak. Ohh baru i ingat, hari yang i pergi wedding ni exactly on the day Perhimpunan BERSIH diadakan. Phewww!

Dahlah 2 tempat. Memula kat Kelana Jaya ni, then kat Pandan Lake Club. Tawakal jerlah dik nonnn…

Kami dah separa kenyang. Lagi separa kita kenyangkan kat Pandan pulak.

Nak keluar dewan tu baba terserempak ngan few ex-colleagues dia lagi. Mereka pun lekalah chit chat. For the meantime, kita posing dulu!

From Kelana Jaya with lep 😉

Wedding yang i pergi ni ramai jugak orang attend. Even kecoh ngan perhimpunan BERSIH tu kan. Tapi sianlah ada certain tempat kenduri kawen tu tak ramai yang berani nak turn up.  Tu yang i baca dalam paperlah. Entahlah, apepun marilah doakan keamanan negara kita berkekalan…amin.

8 Responses to “Sanggul lintang…i like!”

  1. rasp July 19, 2011 at 2:43 pm #

    mmg unik baju dia kan….

  2. pinky yana July 19, 2011 at 3:02 pm #

    nampak mcm berat je kan? kalau i mesti dah senget je pala. hehe

    • rillys July 19, 2011 at 5:10 pm #

      i taktahu yg tu berat punya ke, i pakai gak dulu for salin2 baju masa kawen..senget paler..haha

  3. atiqah July 19, 2011 at 4:07 pm #

    omaigod! teringat gambar mak yg bergantungan di ruang tamu. sanggul itu. haha.

    • rillys July 19, 2011 at 5:10 pm #

      omg omg! kaklang pun baru terbayang jugak! eh tu original punya tau, skrg ni byk fake..

      • atiqah July 19, 2011 at 9:10 pm #

        mak kata dulu punya berat giles. skarang punya ringan je kot. tak sabar tggu hari bahagia ku. hehe. gatal naaahhh.

        • rillys July 20, 2011 at 12:06 pm #

          aah susah nak dpt ori punya yg berat tu skrg. akak challenge ika pakai yg ori punya nanti. huhuhu

Leave a Reply