Doa buat ratu2 dan raja2 hatiku

19 Jul

Nak ngado japlah memalam ni..hehe..presenting couples in my family.

Dan doaku untuk mereka…

My sis, pengantin yang baru kawen sebulan setengah.

Impianku untuk tunggu gudnews mereka kalau ada rezeki. Amin…

Me, pengantin lama sudah.

Sedang mengimpikan rezeki anak ketiga. Uhuk!

My bro, pengantin agak lama jugaklah.

Dah almost 5 years kahwin tapi belum dikurniakan cahayamata. Semoga akan ada rezeki buat mereka. Amin…

Mak dan abah, pengantin veteran..boleh?

Syukur dah 36 tahun diorang melayari bahtera. Takkan i nak impikan adik pulakkan 😛…dah tentu2 diorang impikan cucu2 yang memeriahkan suasana.

Saja jer touching sikit, kata dah nak puasa pastu rayakan. Haruslah kena inject aura seronok gitu!

4 Responses to “Doa buat ratu2 dan raja2 hatiku”

  1. nUR_rOsALiNdA July 19, 2011 at 10:05 pm #

    Kita pun doakan mereka..Semoga berkekalan hingga ke akhirnya

    • rillys July 20, 2011 at 12:06 pm #

      thanks dear ;)…ly doakan kebahagiaan awak jugak yer.

  2. erin July 20, 2011 at 3:44 pm #

    I pon doakan u dpt ye ke3 dan i dpt yg ke2
    🙂

    • rillys July 21, 2011 at 10:54 am #

      aminnn, aah dah molek sgt ur lil girl dpt adik. sian dia main sesorang jer..hehe

Leave a Reply