Senang dahulu, susah kemudian..hihi

18 Jul

Selalu kalau nak jumpa kekawan waktu malam, i prefer ajak gi kat foodcourt yang ada indoor playground. Sebabnya nak kena bawak the kids along.

Ni dah lama kisah dating ni, masa nak pass wedding card my sis. Huhu..sorry mun lama nau terperap kisah kita. Sambil makan pok pek.

Sambil tu the kids boleh layan playground.

And the hardest part was, bila nak ajak diorang balik!

Peningnya ponnn adoii! Inilah namanya bersenang2 dulu, bersusah2 kemudian.

4 Responses to “Senang dahulu, susah kemudian..hihi”

  1. bitt July 18, 2011 at 9:10 pm #

    betul3x hehehe

  2. diyana July 19, 2011 at 11:02 am #

    huhu..anak2 saye kadang tu time nak nak balik..siap guling2 tkmo balik..aduhla.dramatik sungguh

    • rillys July 19, 2011 at 2:11 pm #

      haa dah sampai tang tu ly guna kuasa cubitan jer..hihi

Leave a Reply