Bambamnya anak kedua Rita Rudaini

16 Jul

Yeah, kembali lagi dalam ruangan artis dihujung minggu. Cewah wah wahh. Dah lama tak dengar cerita Rita Rudaini lepas deliver anak kedua. Meh layan.

Aloloolooo shomelnya. Baik anak baik bapak, dedua shomel. Uhuk uhuk…

Ni masa celebrate besday anak sulung Rita yang kedua tahun, Ryan.

Haa anak kedua Rita, bambam kan..nama dia Airit Rafqa Arjuna, nickname dia qaqa. Cute!

Dagu runcing qaqa yang tak menahan tu, ekekeke..nampak gaya Rita dan husband dah baik mesra gitu. Syukurkan, semoga kekal berpanjangan bahagia to this happy family!

Pics credit to Cari Forum.

14 Responses to “Bambamnya anak kedua Rita Rudaini”

  1. mekchu July 16, 2011 at 6:00 pm #

    putih gebu.. qaqa mcm rita.. airit ryan mcm zaquan..

    • rillys July 18, 2011 at 11:36 am #

      exactly! yg pastinya dedua shomel banget..

  2. rasp July 16, 2011 at 7:08 pm #

    memang chomel tul anak2 dia…
    qaqa cam anak omputih pun iye kan…
    smoga berbahgia famili dorang nie sis…

    • rillys July 18, 2011 at 11:35 am #

      amin, sesama kita doakan yer..

  3. Dee July 16, 2011 at 10:51 pm #

    qaqa ni ikut rita betul..putih..

    • rillys July 18, 2011 at 11:35 am #

      macam anak mix..cute! yg sulung tu ikut laki dia habesss..

  4. hamzah July 18, 2011 at 10:43 am #

    baru aku tau dia ade anak.. hehhee

    • rillys July 18, 2011 at 11:34 am #

      erk, seb baik ko tak kata ‘baru aku tau dia dah kawen’ hehehe

  5. jm July 19, 2011 at 10:06 am #

    oh..lupe lak nk tgk anak rita… asik tgk laki rita je..aahaha

  6. nanakimie July 26, 2011 at 11:42 am #

    sis,nana save yer pic rita n fmly tu:)

    • rillys July 26, 2011 at 3:47 pm #

      ohh boleh saja, sila sila 🙂

  7. shasha November 24, 2011 at 12:41 pm #

    comel la… tembam giler..masa baru lahir kecik..he2…
    http://MoneyEkspres.com

    • rillys December 2, 2011 at 4:21 pm #

      chubby habiskan, yg abangnya nampak macho jer…hehehe

Leave a Reply