Aaron Aziz dan isteri sebelum berlepas pergi umrah

14 Jul

Aduhai, taktahu nak intro cemana. Sejuk tak mata memandang? Aaron Aziz dan isteri Diyana Halik pergi umrah semalam. I suka sangat baca tweet sweet couple ni Aaron Aziz, Diyana Halik . Pic ni pun i grab from Aaron’s twitter, rite before dia depart. Dia rajin tweet pics dia and his family especially his kids, cute!

Selamat pergi dan pulang mengerjakan umrah, dude. Semoga mendapat keberkatan dariNya.

10 Responses to “Aaron Aziz dan isteri sebelum berlepas pergi umrah”

  1. ieda al-habsyi July 14, 2011 at 12:38 pm #

    suka sangat pasangan ni! best2 🙂

  2. rasp July 14, 2011 at 2:34 pm #

    memangggg sweet kapel….suka i tengok!

    • rillys July 14, 2011 at 3:33 pm #

      just like u and ur husband….weeee 😉

  3. REDBLOODSNOW July 15, 2011 at 9:16 am #

    sweet couple lah dorg ni kan. suke tgk dorg husband n wife..hehehe

    • rillys July 15, 2011 at 10:40 am #

      yerlah, sweet couple mcm zie ngan tunang 😉

  4. Dee July 15, 2011 at 9:42 am #

    kalau tak pakai cap lebih sejuk mata memandang kot..hehehe..

    apapun..moga mereka selamat menunaikan ibadah umrah..

    • rillys July 15, 2011 at 10:39 am #

      tak pun replace ngan pakai serban..hehe

  5. honey August 11, 2011 at 9:05 pm #

    Suka kt aaron wlp pun sesibuk manapun berlakon
    amal ibadat tetap dikerjakan.semoga aaron dan dyana
    mendapat keberkatan.

    • rillys August 12, 2011 at 2:53 pm #

      amin :)…lily doakan honey jugak..selamat berpuasa to u, thanks sudi singgah sini. ada blog tak?

Leave a Reply