The twins’ birthday party, nak amik aura voley?

13 Jul

Lately rasa macam banyaknya dapat invitation pasal makan-makan. Syukur rezekikan. So, harini i nak citer pasal another one. Birthday party to anak kembar one of my blogger fren, kak ayu yang cun melecun.

Kitorang pergi dengan hati yang berdebar-debar. Sebab eventnya was the nite before perhimpunan BERSIH baru-baru ni. Huhuhu..syukur takde apa yang menyusahkan diri ini berlaku.

Ok back to the party. Kak ayu buat birthday party kat restoran dia sendiri House Of Nasi Kerabu. Masa memula sampai tu fenin gak nak cari. But from far dah boleh nampak restoran yang full of balloons! So, yaa itu yang kita cari.

Jap, pose dulu before gi amik makanan. Cantiknya restoran kak ayu ni.

Sian, masih dalam kemengantukan anak-anak mama. Boleh tahanlah jugak jauhnya perjalanan Puchong-Gombak kot diorang rasa. Mana taknya, baba cilok sana sini nak elak roadblock yang berpuluh2 malam tu.

Nak jugak suapkan makan. Haa nah ngangaaa ngangaa!

Birthday girls, they are twins..sweetkan.

Nak jugakkan pakai topi rambu ramba tu.

Jom balik mamaaaa…!

Amboi, dah kenyang..dah dapat belon..dah dapat doorgift terus nak balik.

Thanks kak ayu for the invitation. We really had fun that nite! To the twins, happy sweet birthday dearies..

Memandangkan kul 12tgh malam tu nanti banyak jalan akan ditutup sebab kes BERSIH tu, kitorang pun mintak diri awal. Ohh pada yang nak try makanan khas dari Kelantan bolehlah singgah House Of Nasi Kerabu kak ayu ni. Details boleh tengok kat website ni yer.

8 Responses to “The twins’ birthday party, nak amik aura voley?”

  1. rasp July 13, 2011 at 3:10 pm #

    saya sangat suka tengok twins….
    bestkan kalo dpt twins…

    • rillys July 13, 2011 at 3:17 pm #

      boleh lagi tu sis, sapphire pun dah besar..hihi

  2. ibu chicamie July 13, 2011 at 4:18 pm #

    gojesnye mama twins ni ;-D

    • rillys July 13, 2011 at 4:27 pm #

      mahu tak gorjes, dulu kak ayu ni bukak spa kat kelantan. then dia move to KL bukak restoran..

  3. ibu chicamie July 13, 2011 at 4:23 pm #

    ly…ntah nape skrg ni nani suke sgt mkn ns kerabu.tp ni kt bt caves erk.jauhnyer………psst nk blog add kwn ly nih.ekekeee

    • rillys July 13, 2011 at 4:27 pm #

      sesekali jln jauh ke situ nani..dah dekat ngan rumah apan tu. ada link blog kawan lily kat intro atas tu. tapi dia private, by invitation jer boleh view. tapi nani bleh add kat FB dia Qaseh Ayu..cakap kawan lily lotus..hehe..

  4. Shada July 13, 2011 at 6:00 pm #

    Kalau i dtg, dapat jua kita bertemu
    Tapi keje tak tentu hala ni, tak dapat predict bila balik *sobs*

    So nnt datang2 ler sana eh eh eh hihihi~~

    • rillys July 14, 2011 at 11:33 am #

      tu lah, ingat nak surprisekan u. last2 u takde..sedih kejap..hehe..insyaallah lenkali kita jumpa ekk

Leave a Reply