Syukur bisnes bff makin maju

12 Jul

Seronok tengok bila bff sendiri makin maju jaya dalam bisnes. I’m talking about my bff nani. Baru jer bukak satu lagi cawangan restoran bebaru ni. Syukur 😉

Yeah ini dia Halim Ikan Bakar. Located at Bandar Baru Nilai, berdekatan ngan Bank Rakyat. Haa sesape tau tu janganlah sesegan singgah yer.

Restoran dia lagi satu kat Seksyen 7, Shah Alam. Kat area I-City tu. Yang tu nama restorannya D’Seven Tomyam. Yummss! Lapar sudah bila tertaip tomyam!

Kita serbu! Hihihi, kitorang datang disambut nani ngan mama. Since secondary school kitorang kenal, mak dia dah macam mak sendiri, tu yang panggil mama.

Linda Onn pun datang malam tu. Dia geng bikerz husband nani. Tapi masa kitorang sampai, dia baru jer balik. Hohh!

Geng2 bikerz of the nite.

Antara tetamu yang hadir.

Sesi pembakaran ikansss dan ayamsss.

Ikan bakar dan kuah asam terbaik!

Family belang. Belang oren dan hijau. Hiks..

Pic wajib before balik. Tu dia tokey besar merangkap husband nani, all the best bro!

Bff lain tak dapat datang. Semua ada hal. Takpe nani, lily wakilkan diorang kay. Hihihi..thanks for the invitation. Semoga bisnes terus sukses yer! Amin…

10 Responses to “Syukur bisnes bff makin maju”

  1. Ada Dalina July 12, 2011 at 12:18 pm #

    adoiiii…terliurr nyer ikan bakar ituuuu!! menyelerakannn…

    • rillys July 12, 2011 at 12:46 pm #

      mana taknya, ngam2 lunch hour pulak ly publish..hihi

  2. ikiqzana July 12, 2011 at 3:23 pm #

    bole cuba ni.. mmg ler suker makan ikan bakar.. negok air assam lg lak mcm memanggil2.. hihihi

    • rillys July 12, 2011 at 4:44 pm #

      gulp! terliur jugak pulak dah ni

  3. attyfir July 12, 2011 at 3:28 pm #

    shedapnya ikan bakar tu.
    semoga bff ly terus success bisnesnya amin

    • rillys July 12, 2011 at 4:43 pm #

      yg penting kuah asam yg nak cicah tu kak..hihi..thanks ekk

  4. hamzah July 13, 2011 at 2:21 am #

    tetibe rase lapar.. hehe

    • rillys July 13, 2011 at 10:51 am #

      gi lah makan..hehe

  5. ibu chicamie July 13, 2011 at 11:02 am #

    thanx ly sbb publishkn kt cni…thanx jgk pd kengwkn ly yg turut sama mendoakan ;-D mudah2an rezki korang sume pon b’lpt kali ganda.thanx bff ly sbb sudi dtg.,kedai mkn bese2 je.alhamdulillah syukur…moga kami dpt rezki yg berkat dlm perniagaan ni (^_^)

    • rillys July 13, 2011 at 12:50 pm #

      my pleasure nani 😉 sesama kita doakan yer…amin

Leave a Reply