Harini hari spesel hero kecikku ;)

11 Jul

Harini birthday hero kecik yang ke-5 tahun 😉

Pic tu masa dia 5 bulan. Rindu nak jaga baby kecik bambam cam ni!

Happy birthday, hero kecik mama 😉

Taktahulah sampai dia umur baper nak panggil hero kecik. Hihihi..

Gelaran jer hero kecik, tapi impian dia besar punya. Suka sangat nak buat kerja2 orang besar macam kat pic tu. Tak kisahlah kerja apepun, selagi tak terjatuh..tak sakit badan tu, nahh selagi tu dia rasa he’s the real hero!

Mama,baba dan abang sayang hero kecik 😉

10 Responses to “Harini hari spesel hero kecikku ;)”

  1. ieda al-habsyi July 11, 2011 at 11:59 am #

    epy bufday hero kecik 🙂

    • rillys July 11, 2011 at 1:01 pm #

      thanks aunty ieda 🙂

  2. liz July 11, 2011 at 12:28 pm #

    11.07.11 ~~~ hepi bestday jugak to hero kecik itteww….mane tau next year dh ader jr lak hehehehe….

    • rillys July 11, 2011 at 1:01 pm #

      hihihi thanks aunty liz 🙂

  3. Lyn Yusoff July 11, 2011 at 7:12 pm #

    happy birthday hero kecik..
    semoga menjadi anak yg soleh. amin

    mama & baba bg hadiah ape??
    mintak bby kecik erk.. hehehe

    • rillys July 12, 2011 at 11:07 am #

      hahaha! pandai u tease ekk 😛

      anyway thanks for the wish aunty lynn!

  4. bitt July 12, 2011 at 12:16 am #

    happy birthday hero kecik! hehe owh dah 5 tahun….sebaya iskandar 😉

    • rillys July 12, 2011 at 11:06 am #

      thanks sis ;)…ooo boleh genglah diorang sebaya

  5. mar July 12, 2011 at 12:26 am #

    hepi belated besday hero kecik
    *more than 12am already, consider hari baru! terlambat!

    may allah bless u and jd anak yg baek pd ibu bapa! insyaallah!

    • rillys July 12, 2011 at 11:06 am #

      thanks aunty mar ;)…amin for the prayers.

Leave a Reply