Reception Mizz Nina-Noh at Doubletree, Hilton

9 Jul

Dari layan kisah demonstrasi sana sini kat KL, baik ler layan pics kahwin Noh Hujan ngan Mizz Nina. Pics credit to Cari Forum.

Reception diadakan di Doubletree, Hilton kat Jalan Ampang. Berkonsepkan ala Jepun gitu u.

Tak sexy pun kan. Pic masa dia nikah ngan reception for family rapat pun cantik baju dia, tak dedah2. Cer tengok pic kat bawah ni.

Pics nikah.

Reception at Shangri-La Hotel untuk family terdekat sahaja. Semua pakaian dia sedap jer mata memandang.

Ok smbg balik reception kat Doubletree, Hilton. Besar banget kek dia. Sweet sangat pic ni.

Simple jer pelamin. Suka suka…

With Tan Sri Azman, wife n mizz nina punya kakak kot. Muka macam sama jer.

Semoga berbahagia to both of u!

10 Responses to “Reception Mizz Nina-Noh at Doubletree, Hilton”

  1. linn July 9, 2011 at 4:13 pm #

    baru laa nampak noh ni mcm hensem sket, kalo tak tu….. hehehe

    • rillys July 9, 2011 at 11:40 pm #

      hihihi..tu yg mizz nina suka kot

  2. eynda July 10, 2011 at 10:54 am #

    Suka tengok mizz nina 🙂

    • rillys July 11, 2011 at 10:49 am #

      samalah kita..hehe

  3. mekchu July 10, 2011 at 1:34 pm #

    salute sbb baju semua cantik2 dan tak cekci pon kan.. baru je tgk kat melodi tadi.. manisss je..

    • rillys July 11, 2011 at 10:48 am #

      betul2..pastu takde nak gedik2..haha

  4. mummysyafie July 10, 2011 at 5:20 pm #

    suka tengok diaorg ni. daripada kad, wang hantaran sampai ke majlis semuanya simple.

    a’aa la dear, tak seksi pun kan

    • rillys July 11, 2011 at 10:48 am #

      at 1st mesti semua org rasa mcm wahh ni mesti gempak giler. tp simple jer and yet lagi best sebenarnya kan..

  5. attyfir July 11, 2011 at 8:57 am #

    cantik kaler tema..mizz nina pun cun..

    • rillys July 11, 2011 at 10:29 am #

      muka dia mmg melayu aslikan kak ty..

Leave a Reply