Kerna mereka diriku begini, bukan diet

30 Jun

Ramai tanya, lily kenapa tak pernah tengok badan u naik? Diet ekk, tips please. Cewah kemain manis ayat pertanyaan ekk. Now, you guys tell me..camne i nak mengumpul lemak kalau both of my cheeky boys melasak gini?

They just couldn’t stop ‘fighting’ with each other.

Adik kacau abang. Abang kacau adik.

I don’t know ni dah baper kali punya attempt to shoot their pics dengan baba.

Selagi tak kena sound, they won’t stop.

Gumbira betul, majlis orang buat macam majlis sendiri. But i’ll make sure they’ll behave mengikut situasi majlis. Time ni dah nak balik. So, semua pun hiruk pikuk. Oklah bagi diorang greenlight a bit.

Kejar mengejar diorang dalam dewan adalah biasa. Kat rumah lagilah, turun naik tangga kejar diorang. Yang kat bawah terjerit, yang kat atas meraung. Now, camne lemak2 i nak menternak dengan jayanya? Anyway..ada tak yang nak try jaga diorang, sehari pun cukuplah i bagi. Let’s see, sanggup tak..hihihi!

 

8 Responses to “Kerna mereka diriku begini, bukan diet”

  1. are_t June 30, 2011 at 3:13 pm #

    kak, muka babanya tatap mantain..hehe

    • rillys June 30, 2011 at 3:49 pm #

      haha tu lah pasal, dia dah penat tak koser nak marah dah anak2 tu.

  2. idashah June 30, 2011 at 8:35 pm #

    nak…nak. dah kurus nnt aku pulang heheheh

    • rillys July 4, 2011 at 12:18 pm #

      hahaha eh maaf ko kan dah kurus. kang pengsan plak

  3. erin July 4, 2011 at 2:52 pm #

    ly, anak i girl
    tp same jugak tak reti dok diam
    mommy nak tu, mommy nak ni..
    “order saje!”
    tapi, lemak kat bdn ni tak jugak turun
    camner..? u r so lucky!!!

    • rillys July 4, 2011 at 4:40 pm #

      tapi i tak nampak pun lemak2 tu kat badan u? maintain jer…

  4. zana July 7, 2011 at 6:21 pm #

    huhu….mmg seksa+senak kalau gitula pangai nya… sama je ngan kat sini. bila dah tak kuasa, lantak mu la nak… hahaha!

    • rillys July 8, 2011 at 10:08 am #

      haa zana pun satu lagi contoh yg lemak susah nak membiak..hehe

Leave a Reply