Bau asap dari jauh saja

28 Jun

Bila hidup berumahtangga ni, bermakna kita ada 2 keluarga. Family sebelah kita and also sebelah husband. Wah, ok tak intro?

Ok2 straight to the point. Gini kisahnya, haritu kat kampung my family ada buat bbq. Saja memasing nak gather lepas habis family day bulan mac haritukan. So, i pun yippie2 lah..suka.

Tunggu punya tunggu the day to come..tetiba, baba punya adik yang tinggal kat Sabah tu buat kejutan datang sini. Dengan anak bini dia semua. Huhuhuhu…rite on the same day u. Makanya, sayang laki punya fasal..cancel balik kampungku for the bbq, zassss terus balik kampung baba.

Untuk melepaskan kerinduan tak dapat join the bbq, i ciloklah few pics from my cousin’s FB.

Tak perlu nak nangis. Maklong kata nanti kita buat lagi yer lily. Huhuhu!

Siap ada surprise birthday party lagi. Syokness sungguh!

Mak dan abah. Sabor jerlah abah dok sms kata syoknya bau ikan daging ayam kena bakar. Ahaiii..

Makcik-makcikku yang super sporting!

Have a nice day guys…

 

No comments yet

Leave a Reply