Cerita terkini angkasawan kita dan isteri

25 Jun

Dah lama tak dengar citer pasal pasangan hot angkasawan kita Dr. SMS dan isterinya Dr. Halina. Sekarang ni the wife tengah sarat mengandung, insyaAllah sekitar bulan July akan deliver. Sesama kita doakan semoga semuanya dipermudahkan yer…amin 🙂

 


6 Responses to “Cerita terkini angkasawan kita dan isteri”

  1. rasp June 25, 2011 at 5:07 pm #

    tahniah tahniah….
    mesti baby dorang cute kan…
    parents lawa…

    • rillys June 27, 2011 at 11:55 am #

      of cos lah sis, mcm ur lil sapphire..kan cute!

  2. cik wanie June 26, 2011 at 6:21 pm #

    cepat btul masa tue berlalu kan,
    rasa br semlm dgr diorg berkahwin,
    tup tup,
    dah nak dpt baby sudah:)
    alhamdullilah

    • rillys June 27, 2011 at 11:54 am #

      syukur, rezekikan..lagipun Dr. SMS tu dah nearly 40, mmg sangat patut dah ada baby..hehe

  3. mummysyafie June 26, 2011 at 10:33 pm #

    kalau boy mesti hencem macam daddy dier..kalau girl mesti cantik macam mummy..hihihi…jimmy pun baru dapat baby girl last friday kan

    • rillys June 27, 2011 at 11:54 am #

      pendek kata mmg kompem comel lah anak diorang ni..hehe..aah jimmy pun dah dapat baby, tapi sian kisah dia..

Leave a Reply