Rumah baru, mari kenal jiran2

24 Jun

The nite before wedding my sis, kitorang ada buat kenduri doa selamat sikit. Lagipun pengantin baru jer beli rumah kat situ, so it’s the right time untuk kenal jiran tetangga kat situ.

Bacaan doa. Amin..

Thanks pada jiran2 baru my sis yang sudi hadir.

Sempat lagi u kitorang pose. Padahal kerja banyak jer menanti.

Thanks ika sebab sudi melayan budak2 bertuah ni. Sok2 ika kawen kaklang sponsor diorang berdua ni jadi flower boy, nak?

Penat tak penatlah malam tu. Esoknya pepagi dah nak kena attend sesi nikah.

Sorry for the pale face. Seriously, penatnya buat kenduri kawen ni kan. Kenapa masa kitorang jadi pengantin dulu tak penat camni? Hahahaha!

 

8 Responses to “Rumah baru, mari kenal jiran2”

  1. erin June 24, 2011 at 3:16 pm #

    bestnye baru je kawen terus masuk rumah baru
    dulu ai tak merasa la semua ni
    siap menompang kat rumah parents lagi
    huhuhuhu

    • rillys June 24, 2011 at 4:58 pm #

      dia kerja gomen senang banget nak beli rumah..hehe

  2. Dee June 24, 2011 at 3:31 pm #

    sbb dulu lily pengantin..bukan tukang sibuk sana sini…hehehe..

    • rillys June 24, 2011 at 4:57 pm #

      hehe saja jer nak mengimbau kembali, selalunya pengantin lebih penat kepada fikir pasal kelancaran majliskan..

  3. atiqah June 24, 2011 at 7:35 pm #

    oh flower boys ku. kak lang sponsor baju kawin skali, rekaan rizalman okay. :p

    • rillys June 25, 2011 at 4:01 pm #

      gulp! kaklang suh dia design, tapi bagi mak ika jahit baju tu..hihi

  4. Lady of Leisure June 25, 2011 at 1:09 pm #

    hehe mas jadi pengantin dulu tak pent jugak sbb semua orang buat kan, makan pun bersuap gitu hihi

    • rillys June 25, 2011 at 4:00 pm #

      hiks betul tu, tapi bila adik sendiri kahwin..mak aiiii fenat ahkak

Leave a Reply