Kita tunggu Kedai Mainan 1 Malaysia jer nak oii

23 Jun

Pelik bin ajaib betul. Asal kemana mesti ada vroom vroom mainan ni.

Haa vroom vroom yang ni lah i mean. Ni masa pergi Teluk Batik few months ago. Tak tentu arah jadinya budak berdua ni.

Siap ngan sound effect buatan sendiri.

Kemain lagi tergelak2 bersukaria. Asal dah habis jer seploh minit yg ditetapkan, pandai wink2 kat mama suruh topupkan duit. Hemoi hemoii..

Nak beli main kat rumah, haiyaaa macam mahal jer i tengok the price. Huhuhu..takpelah nak, kita tunggu Kedai Mainan 1 Malaysia pulak. Semalam PM dah launching Kedai Runcit 1 Malaysiakan. Dengarnya kat area LRT Kelana Jaya. Haa jangan risau tak lama lagi adalah tu susulan kedai barangan lain 1 Malaysia.

 

 

10 Responses to “Kita tunggu Kedai Mainan 1 Malaysia jer nak oii”

  1. Uncle Lee June 24, 2011 at 10:29 am #

    Hello Lily, very nice place for kids. Di mana tempat ni? Penang ke?
    Now when the boys grow up tentu nak Harleys, ha ha.
    You keep a song in your heart and have a nice day.
    Lee.

    • rillys June 24, 2011 at 11:14 am #

      hello uncle lee, the place is at Teluk Batik, Lumut, Perak. Have u been there? haha if the boys demand for
      Harleys pengsan i! Have a pleasant day to u too ­čÖé

  2. mummysyafie June 24, 2011 at 11:31 am #

    abang ada satu ni..tapi battery lama dah tak charge. so kalau nak main, diaorg main tolak je.

    tapi mmg kat mana┬▓ pun ada kan, kadang┬▓ nor mengelak tuk jumpa bendaalah ni. kalau main satu round ok lagi. tapi sumtimes tak cukup satu. nak kena ulang┬▓

    • rillys June 24, 2011 at 3:53 pm #

      aahlah nor, dahlah main 10 minit jer max. jenuh nak topup duit jer..ishk2

  3. erin June 24, 2011 at 11:38 am #

    ada dgr juga psl kedai runcit 1 msia
    tp kedai mainan 1 msia lom pernah dgr lagi
    harap2 idak la semua berhimpun kt kelana jaya je kedai2 tu. huhuhuhu

    • rillys June 24, 2011 at 3:52 pm #

      aah spreadlah merata tempatkan, especially kat tempat yg ramai penduduk golongan berpendapatan rendah..cewah

  4. beja June 24, 2011 at 2:28 pm #

    jgn kan budak.. yg dah besar pun konpem excited main menda nih.. ala mama, belikan la satu sorang..

    • rillys June 24, 2011 at 3:51 pm #

      uhuk uhuk pandai aunty beja sokong baek punya demand diorang. nak ajar hasya gaklah..hehe

  5. diyana June 24, 2011 at 6:36 pm #

    lily dok area kl eh? try tgk kat port klang.kadang ade jualan murah ,baru turun kapal rsnye.diyana ade beli utk anak2 ,kereta yg ade 2 seat tu..tp mahal sket la.klu di port klang tu dengar citer ..below 300 dah bley dpt yg besar punye.*erk anyway, tkdele mahal sgt klu nak banding dgn iphone ke samsung tab mama ke papa ke..hehehe.

    • rillys June 25, 2011 at 4:02 pm #

      murahnya? below rm300..wah nak kena terjah ni. thanks!

Leave a Reply