Dah naik syok, taknak balik pulak

21 Jun

Nowadays asal rasa tertekan ke or ditekan ke masa kat ofis, sampai jer lunchtime terus rasa nak update blog pasal anything yang boleh buat diriku ceria sikit. Lapar tolak tepi  dulu.

Lama tak story pasal my 2 heroes ni.

Masa ni kat rumah mertua my sis. Sakan diorang main ngan cucu mertua dia.

Irfan nama dia. Yang kanan sekali tu. Budak kecik ni cucu tunggal. Tu yang kemain membanyak mainan dia kat rumah atok nenek dia. Hehe. Suka bangat abang ngan hero kecik. Tapi i tetap pesan buat macam mainan orang ok.

Sampai taknak baliklah. Siap bawak keluar bantal ngan selimut. Hehe.

Seronoknya jadi bebudak. Takde masalah yang nak kena fikir 🙂

 

6 Responses to “Dah naik syok, taknak balik pulak”

  1. Dee June 21, 2011 at 1:15 pm #

    bebudak cuma tensen bila makpak marah depa je..tp cpt lupa..xde nak pikir2..x mcm kitakan..

    • rillys June 22, 2011 at 12:35 am #

      absolutely! budak sgt mudah memaafkan

  2. erin June 22, 2011 at 10:52 am #

    mmg best jadi bebudak
    tp takde duit nak beli brg sdri
    semua mak bapak kene belikan
    so semua kena ikut taste mak bapak
    hahaha, boleh?!

    • rillys June 22, 2011 at 12:02 pm #

      hahaha betul2! kalau ikut taste anak mmg botak makpak..hihihi

  3. yan June 22, 2011 at 3:43 pm #

    jadi budak tak ada masalah.. happy jee..

    • rillys June 23, 2011 at 2:09 pm #

      jadi makpak budak mmg byk masalah..hihi

Leave a Reply