Pengantin ala jawa

20 Jun

One week before my sister’s weds, sempatlah kitorang bergegas balik kampung baba. Sepupu dia kahwin. Luckily bukan the same day ngan adikku.

Pengantin baru berpakaian jawa. Sampai2 diorang tengah bersantai2 amik pics.

Wedding ni buat kat rumah atok baba. Cuaca adalah keterikan kepanasan. Pheww!

Paluan berirama by geng atok baba. Hehehe

Rewang. Kat kampung tak guna katering maa. Khidmat masak beramai-ramai.

Kami yang penat. Pic hasil tangkapan hero kecik. Dia tengah lari2 main kekejar i tangkap dia kejap suh amikkan pic. Bengang jer dia. Hihihi.

Panas sangat kat luar, i kepit dedua suh lepak kat dalam.

Amboi kemain besar pangkat awak dik oii posing gitu. Penat sangatlah tu.

Happy working guys!

 

10 Responses to “Pengantin ala jawa”

  1. mekchu June 20, 2011 at 3:08 pm #

    legaaa erk dah selesai kenduri kawin ni.. ke ada lagi? ala jawa mmg tak pernah tgk sendiri lagi..

    • rillys June 20, 2011 at 5:16 pm #

      hehehe. kenduri sedara mara mmg ada jer throughout the year. yg dah lega sgt sbb wedding adik ly dah lepas haritu

  2. Dee June 20, 2011 at 4:02 pm #

    mmg org jawa ke? pelamin skrg cantik2kan..

    • rillys June 20, 2011 at 5:14 pm #

      husband ly mmg ada darah jawa gitu. pelamin skrg mmg tip topkan. time kita dulu? huhuhu.

  3. mar June 20, 2011 at 10:29 pm #

    wahhhhhh…bj pengantin die. terbaek!

    • rillys June 21, 2011 at 11:21 am #

      hehehe cantikkan..

  4. lemonade June 21, 2011 at 9:20 pm #

    cantiknya pelaminnnn… & u also vry lucky dpt anak2 yg dengar kata

    • rillys June 22, 2011 at 12:34 am #

      thanks sis 🙂 time dgr kata oklah. time tak dgr uii menyinga mamanya. hehe

  5. erin June 22, 2011 at 10:58 am #

    ni mmg betol org jawa yg tak lupa diri heheheh

    • rillys June 22, 2011 at 11:57 am #

      tu dia statement u. clap2!

Leave a Reply