Seri pengantin diatas singgahsana, cewah

15 Jun

Dah lepas nikah, time to sandinglah pulakkan. Pengantin balik rumah nak bersiap. Yang lain masuk dewan, makan2 minum, lepak2 sementara tunggu tetamu. Sejuk sikit ada ekon.

Last minute punya bunting. Seb baik menjadi u.

Pelamin dah siap. Hantaran dah susun. Tetamu pun dah ramai yang sampai. Chantekkk! Bolehlah raja sehari bersanding.

Kepak kepung pung! Kepak kepung pung! Maintain dik maintain. Hehe.

Doa abah untuk anak dan menantu. Amin.

Ciuman mak untuk anak. Untuk menantu takyah. Haha.

Restu mereka sangatlah penting untuk hari bahagia begini. Penat tengok mak abah haritu. Yerlah memasing umur dah 60 tahun. Tapi demi melayan tetamu semua, mereka tetap semangat! Sayang mak. Sayang abah.

Syukur semuanya berjalan lancar. Suka sangat family pic ni. Tapi along pulak takde. Ntah kemana diorang bawak dia lepak. Ekekeke. Along tu kan kesayangan ramai sedara mara. Mesra gitu.

Yeah! Akhirnya setel jugak entry nikah ngan sanding. Tu jer yang wajib nak post. Yang kisah sekitar majlis tu i selit2 lah ngan entry2 lain ekk. Boring pulak asyik story pasal ni jer. Boleh ke cakap camtu?

Yang penting kita enjoy! Selamat pengantin baru adik!

 

2 Responses to “Seri pengantin diatas singgahsana, cewah”

  1. cik E June 16, 2011 at 8:55 am #

    wow! cantiknye semua..pelamin, hantaran, baju pengantin..theme kaler pun sejuk je mata memandang…
    bestkan majlis kawen

    • rillys June 16, 2011 at 11:50 am #

      thanks dear 😉 majlis kahwin sekali seumur hidupkan. mesti nak yang paling manis untuk dikenangkan…

Leave a Reply