Pengantin paling shomel dihatiku

10 Jun

Mintak ampun mintak mahap wahai adikku sayang. Kaklang tak sempat lagi nak story mory pepanjang pasal ur wedding. Ok2 weekend ni, i promise u i draft baik punya ekk. Meh layan dulu pics pengantinmu yang paling shomel dihati kakakmu ini.

Debaran nak gi nikah. Shomelkan adikku ni?

Debaran dimajlis persandingan. Shomelkan? kan? Hehe..dari kecik sampai sebelum i kahwin, dialah bantal pelukku yang paling empuk didunia ini. Kaklang sayang adik. Jadi isteri yang mithali macam mak kita yer…

 

14 Responses to “Pengantin paling shomel dihatiku”

  1. pinky yana June 10, 2011 at 4:07 pm #

    indeed! mmg shomel.. cantik btl baju kawen dia.
    congrats.. 🙂

    • rillys June 13, 2011 at 10:58 am #

      thanks yana 🙂 shomel mcm ur lil lotus…

  2. eina June 10, 2011 at 7:13 pm #

    tahniah!! sori sesangat tak dapat datang.. ari yg sama anak buah berkhatan kt bangi..anyway, pengantin sangat cumel!!! =)

    • rillys June 13, 2011 at 10:57 am #

      thanks eina, oh yer ke patutlah. makpak ly tunggu gak, rindu nak jumpa aira..hehe..takpelah ada hal nak buat camnekan 🙂

  3. Lyn Yusoff June 10, 2011 at 8:24 pm #

    cantik..
    selamat pengantin baru
    semoga kekal hingga akhir hayat. Amin

  4. mar June 12, 2011 at 6:32 pm #

    cantekkknye bj adik akk…esp bj time sanding tu…
    cantekkkk bangettt!!

    cpt kak, full entry pls..opps, berentry2 pls. haha!

    • rillys June 13, 2011 at 10:56 am #

      ekekekke! ni pun dah baper entry pendek tak habis2..susah betul nak dpt mood buat yg pjg terus..thanks bg semangat yer!

  5. huda June 13, 2011 at 11:48 am #

    CONGRATES!!!

  6. yan June 14, 2011 at 4:02 pm #

    semoga pengantin shomel berbahagia hinjja hujung nyawa.

    • rillys June 15, 2011 at 10:54 am #

      thanks kak yan, wahhh mcm movie yusry ngan erra tu. hingga hujung nyawa. hehehe.

  7. izan June 15, 2011 at 4:51 am #

    Tahniah dan selamat pengantin baru for ur sister…. cantik sgt dia. muka berseri2 =)

    • rillys June 15, 2011 at 10:52 am #

      thanks izan, kau pun cantik gak. hehehe.

Leave a Reply