Rangka yang menggerunkan dalam mall

30 May

Sorry, few days tak update. Bz bee ngalahkan orang yang nak kahwin..hehe ..tapi memang pun. My sis punya wedding baper hari jer lagi. Dag dig dug for her. Rasakan…

Ok, back to kisah yang i nak story. Masa i nak pergi seminar Irfan Khairi haritu, i hantar both kids kat my brother. Mintak tolong dia and her wife jagakan kejap. I sent diorang kat Midvalley, mahunya tak syok makpak diorang tinggalkan pun..hiks!

Ok dah kowtim diorang follow their uncle, kitorang pun heading terus to Cititel. But on the way, nampak pulak deco besar-besaran punya promote Pirates Of The Caribbean. Baik punya besar kapal diorang letak kat Centre Court tu.

Disamping harta karun yang bukan ana yang punya.

Ada banyak lagi barang2 pirate ni yang diorang pamerkan. Tapi tak dan nak snap semua.

Yang paling gerun yang ni lah. Huhuhu kotlah tetengah malam kan kan..tettt!

 

4 Responses to “Rangka yang menggerunkan dalam mall”

  1. rasp May 30, 2011 at 4:53 pm #

    nie yg teragak nak tgk citer Pirates of the Carribean nie!

    • rillys May 31, 2011 at 12:23 pm #

      ramai kata best sis, gi lah tgk. i pun belum..hihi

  2. yan May 30, 2011 at 11:00 pm #

    masih ada lagi ke for this cuti sekolah?

    • rillys May 31, 2011 at 12:23 pm #

      ada kot selagi masih hangat ditayangkan

Leave a Reply