Kami ngedate seminar with Irfan Khairi

26 May

I ni kalau dah dapat free invitation for seminar meleju jer pergi. Hihihi..nak nak pulak seminar yang melibatkan speaker yang super terkenal.. iaitu sifu internet Irfan Khairi!

Bertempat di Cititel. Eventnya start kul 8pm. So sempatlah balik rumah dulu, amik bebudak and send to my brother’s house. Angah, tumpang jaga anak2 yer..aku nak gi cari ilmu..hihihi.

Baba dapat the invitation from email. Entah group mana dia subscribe, seat limited to 80 persons jer. Tak sangka pulak selected, syukur..

Bab-bab isi form pass kat bini ekk..

Event yang akan datang, jemputlah datang..rm690 per head. Kat KLCC Convention Center. On 15th OCtober 2011.  Tajuknya pasal Irfan Khairi Live Revolusi Media Sosial. Menarik tau, beliau akan ajar strategi untuk generate income from FB, Youtube, Blog, Twitter and so on.

Yang funnynya, that nite dia cakap..kalau business online kat FB yang main tag2 orang tu actually salah yer..huhuhu

Nak tahu apa pulak kisah dari 0 sampai jutawan? Silalah masuk web itu yer.

Kata support laki, gua follow jer dia.

Last but not least, dapat gak bergambar dengan sifu internet ni. And also dapat jugak talk one to one ngan dia. Sangat tak kedekut ilmu orangnya. Banyak sangat ilmu yang kami pelajari that nite. Walaupun event ni lepas waktu pejabat, penat lelah balik ofis haritu sangat bermakna for us. I donno how to put it in words.

Ohh and event yang kat KLCC Convention Centre tu, we all yang attend seminar kat Cititel tu that nite dapat special discount from RM690 to RM390! So, insyaallah kita jumpa disana yer.

 

eh, nak join i dapat duit dengan hanya buat survey tak? so far in 2 weeks time i dah cashout rm100! jommm ke sini myipanelonline

No comments yet

Leave a Reply