My beloved painters

25 May

I nak continue lagi pasal kisah painting kat rumah baru my sis. Padahal rumah dia dah lengkap ngan furniture..hihi..awok terhegeh2 lagi nak update pasal paint.

Bukan apa sebenarnya nak buat kenangan my 2 heroes ni jadi painter. Haritu i story diorang paint kat porch, so pastu diorang paint kat hall pulak. Dahlah oren..haiyooo!

Pepandai jer abang terbalikkan baju yang dia pakai tu. Takut kena cat katanya, takde maknanya. Tak kisahlah baju tu kena cat, yang penting.. semangat!

Kan adikkan? Mama loves u both very ketatlah.

Mandor yang asyik nak melawa jer kerjanya. Dah tu takde kerja nak dibuat, dok hadap cermin jerlah. Kalaulah cermin tu boleh bercakap..hihi

Dan tak dilupakan, contengan temporarily. Ben 10 jugak pilihannya.

Yang jadi tukang touch up nya, baba..lep u too lah!

 

 

2 Responses to “My beloved painters”

  1. cik wanie May 26, 2011 at 8:13 am #

    nanti bole amik kontrak cat umah wanie plak kan,
    hihihihihihi…

    best kan bila dpt buat keje sesama nie:)

    • rillys May 26, 2011 at 11:52 am #

      uishhh rumah wanie besar mana tu? huhu..kena engage banyak worker ni

Leave a Reply