Ku berlari mengejar mereka

25 May

Diorang berdua ni kalau bawak gi park, memang non-stop berlarinya. Bukan lari seslow macam jogging tu, tapi lari macam acara lari 100m tu. Ya Allah, pengsan nak ngejarnya.

Diorang tak letih pun, tapi i yang letih ngejar..i suruh diorang stop. Tak kasihan ke kat mama, kepenatan..hihihi..yang baba ok jer..seronok lagi ada ngejar diorang. Sabar jerlah.

Tak kiralah tahap keterikan panas camne pun, yang penting diorang rasa bebas berlari. Oklah oklah mama akur. Demi kesihatan, boleh gitu?

 

14 Responses to “Ku berlari mengejar mereka”

  1. rasp May 25, 2011 at 9:19 pm #

    waaaa….no wonder u selim melim….
    nie kira cam exercise nie…
    kalo i dah lama pengsan 😀

    • rillys May 26, 2011 at 11:55 am #

      takde maknanya sis, lepas jer sesi tu terus melantak cendol ngan rojak..hihi

  2. Dee May 25, 2011 at 10:01 pm #

    mama yg benornya tak larat nak ngejor anak2..hahaha…

    • rillys May 26, 2011 at 11:54 am #

      hahaha tau takpe :P…serius tak larat sis. apalah energy bebudak kuat nau

  3. cik wanie May 26, 2011 at 8:12 am #

    bestnya main kejar2 nie kan,
    bila nak main kejar2 ngn wanie plak?
    hihihihi

    • rillys May 26, 2011 at 11:54 am #

      ya Allah tak terkejar akak kejar diorang ni wanie, pengsan! kalau wanie larat memang akak salute

  4. ArELeEz May 26, 2011 at 12:16 pm #

    xpe2.. ok la tuh! biar both of them ngan mama baba diorang keep fit.. always! 😉

    • rillys May 27, 2011 at 11:15 am #

      mamanya penat dok jer kat bangku tepi tu. kang diorang patah balik..ekekeke

  5. yan May 26, 2011 at 1:54 pm #

    dah namanya budak.. memang tak leh kalayu tak berlari. tpt kecik pun boleh, apa tah tpt cam ni.

    • rillys May 27, 2011 at 11:15 am #

      aah tapi tu lah lagi luas tempat lagi wahhh pengsan nak ngejar

  6. AQisH May 26, 2011 at 2:53 pm #

    tu pasal mama kurus kann exercise bersama²:)

    • rillys May 27, 2011 at 11:14 am #

      ohh u tak nampak perutku yg muncit..hihi..berjaya disorokkan

  7. bitt May 26, 2011 at 6:16 pm #

    hehehe cute…ok la berlari di tempat sepatutnya…saya suka kalau bawa mereka cenggitu…dari berlari dlm rumahhh grerrrr hehehe

    • rillys May 27, 2011 at 11:11 am #

      aah kalau berlari dalam rumah, hadoiii kasi pusing kepala..hehe

Leave a Reply