Tempias dugaan

24 May

Dugaan bertunang ni bukan hanya untuk pasangan bertunang jer tau, tapi turut kena tempias kat makpak bakal pengantin tu sekali..ekekekeke

I’m talking about my sister yang dah nak kahwin in less than 2 weeks. Dan dugaan yang i cakap tu was about my parents.

Tu nampak tu baba tengah buat apa?

Yer, dia tengah tukar tayar yang pancit. Kisah ni masa 2-3 minggu lepas. My parents gi menjemput ke sana ke sinun. Elok jer kat highway DUKE area gombak tu, pommm! meletup u tayar keta. Luckily takde keta kat belakang that time.

At first, abah i nak tukar sendiri. Sebab that time my parents gi berdua jer. Cek punya cek, rupanya peralatan semua kat our car yang satu lagi. Apelagi, i dapat jer call terus zasss kesana. Hihihi..sian mak ngan abah. Dugaan anak nak kahwin namanya.

 

 

4 Responses to “Tempias dugaan”

  1. nUR_rOsALiNdA May 24, 2011 at 9:19 pm #

    Hehehehe~ A’aa kan..terkena gak dugaan berdarah manis tu

    • rillys May 25, 2011 at 10:54 am #

      nasib badan..hihi..benda nak jadikan

  2. cik wanie May 26, 2011 at 8:15 am #

    itulah dikatakan sebagai dugaan,
    apapun alhamdullilah semuanya dah ok kan:)

    • rillys May 26, 2011 at 11:52 am #

      syukur takde apa buruk jadi masa tayar tu pecah tgh highway, anyway thanks yer

Leave a Reply