Harini adalah hariku menambah usia

22 May

Pssttt, harini my birthday yang ke-29.

Lagi setahun jer lagi nak melangkah ke alam 30-an. Apepun, syukur alhamdulillah. Terima kasih ya Allah kerana masih memanjangkan umurku untuk terus bersama dengan keluarga dan sahabat semua. Semoga hidupku akan lebih diberkati dan diredhai Allah selamanya. Amin ๐Ÿ™‚

 

 

24 Responses to “Harini adalah hariku menambah usia”

  1. attyfir May 23, 2011 at 12:47 pm #

    ,
    ?????????????????????????????
    (ยฏ`โ€™???โ€ข?? . . . . HAPPY BIRTHDAY TO YOU . . . . ?? โ€ข???โ€™ยดยฏ) ?????????????????????????????
    WISH U ALL THE BEST AND MAY ALL UR PRETTY DREAM WILL COME TRUE ???
    ??โ€ข*ยจ*โ€ข? HAPPY BIRTHDAY TO MY FRIEND LILY?โ€ข*ยจ*โ€ข??

    • rillys May 23, 2011 at 4:33 pm #

      thanks kakty ๐Ÿ™‚ rajin akak, kat fb wish kat sini pun wish. terharu betul..hehe

  2. suliana May 23, 2011 at 12:49 pm #

    selamat hari lahir lily!1 moga panjang umur, murah rezeki, sihat selalu ye ๐Ÿ™‚

    • rillys May 23, 2011 at 4:32 pm #

      thanks suliana ๐Ÿ™‚ amin utk doa2 tu. ly doakan awak juga yer…

  3. Syazana May 23, 2011 at 2:38 pm #

    Akak Happy Birthday,semoga dipanjangkan umur dan diberikan rezeki yang melimpah ruah.

    • rillys May 23, 2011 at 4:32 pm #

      thanks zana ๐Ÿ™‚ same goes to u yer. selamat menjalani kehidupan berumahtangga…

  4. strawberi May 23, 2011 at 3:02 pm #

    hepi besday

    sebaya rupanya kita..ahaks…

    semoga murah rezeki dan sntiasa diberkati

    • rillys May 23, 2011 at 4:31 pm #

      thanks dear ๐Ÿ™‚ ohh sebaya ke kita? selamat menanti kemasukan alam 30-an..hehe

  5. erin May 23, 2011 at 3:59 pm #

    hari ku akan tiba kelak
    selamat hari lahir kepada lily ๐Ÿ™‚

    • rillys May 23, 2011 at 4:36 pm #

      u pun tak lama lagi ekk, anyway thanks erin. sudi wish kat sini jugak ๐Ÿ™‚

  6. mummysyafie May 23, 2011 at 4:03 pm #

    happy birthday lily, semoga panjang umur murah rezeki.

    • rillys May 23, 2011 at 4:35 pm #

      thanks nor ๐Ÿ™‚ thanks wish kat sini jugak. terharu u..hehe

  7. Lyn Yusoff May 23, 2011 at 10:28 pm #

    happy belated birthday
    semoga pjg umur & murah rezeki..
    hope dikurniakan seorang puteri plak lepas ni…

    • rillys May 24, 2011 at 10:51 am #

      thanks lyn ๐Ÿ™‚ aminnn sangat yg doa dapat puteri tu..hehe

  8. lemonade May 24, 2011 at 8:48 am #

    Happy Birthday lily! smgo sentiasa berada dlm lindunganNya

    • rillys May 24, 2011 at 10:48 am #

      thanks sis ๐Ÿ™‚ amin…ly doakan akak jugak yer

  9. jm May 24, 2011 at 11:59 am #

    hepi belated beday .. muda lagi tu..belom 31..ai je dah 3oan..ohh..sobsob

    • rillys May 25, 2011 at 11:00 am #

      thanks shahima ๐Ÿ™‚ eh takde apa makna pada usia..angka jer tu. tapi u tak nampak macam dah 30-an pun?

  10. izan May 24, 2011 at 4:28 pm #

    lily, happy besday… semoga panajng umur dn murh rezeki. leh tambah bilangan ahli keluarga.

    kan ko ckp suka anak ramai. aku pun suka gak tp tak tau la sanggup ke tak. hahahahah

    • rillys May 25, 2011 at 10:58 am #

      thanks izan ๐Ÿ™‚ eh ko producelah cepat baby, tak sabar aku nak tengok kecomelan dia..

      • izan May 26, 2011 at 5:44 pm #

        ko lak yang tak sabo. hehehehhe

  11. mar May 24, 2011 at 7:15 pm #

    hepi belated besday kak lily!

    may allah bless u always!

    • rillys May 25, 2011 at 10:55 am #

      thanks mar ๐Ÿ™‚ lama tak nampak kat sini…

Leave a Reply