Dato’ Siti kat wedding adik lelakinya

21 May

Dimana ada Tok TI of courselah disitu ada Tok K.

Yang bersanding ni adik lelaki Dato’ Siti Nurhaliza. See the sisters sedondon jer baju diorang.

Amacam? Terserlah tak sifat keibuan siti…

Yang baju merah kiri sekali tu adik siti gak ke? Donno lah.

Congrates to adik siti, tak sure pulak nama dia. Yang pasti depannya takde siti..hihihi

Muah muahhh!

Muah muahh jugak. Adik siti yang saerah tu jer tak dapat nak tengok dia bersanding. Low profile kot. Tettt. Tak baik tau assume memacam. Yang penting semuanya bahagia. Boleh ke cakap camtu?

 

 

 

 

 

 

psstt, nak join i buat survey pastu dapat duit tak? jomlah..senang jer. klik sini yer –> my.ipanelonline

6 Responses to “Dato’ Siti kat wedding adik lelakinya”

  1. cik wanie May 21, 2011 at 4:04 pm #

    kelakarlah akak nie,
    ayat “yg pasti x der nama SITI”,
    kalau mcm tue wanie nie adk siti lah kan,
    sbb nama wanie ada Siti,
    hihihihihihihi:)

    • rillys May 23, 2011 at 11:54 am #

      hihihi saja jer joking :P…eh boleh saja kata wanie adik siti, sebab waniekan comel macam siti

  2. mummysyafie May 22, 2011 at 9:56 pm #

    yang baju tak sama tu bukan adik dier kot..hihih…sebab saerah n saida pakai baju sama takkan dier sorang tak de baju..hihih..nor teka je lah

    tapi naper saerah nampak gemok kat sini..

    • rillys May 23, 2011 at 11:53 am #

      maybe cousin dia kot. muka ada iras siblings sitikan. saerahkan memang bambam..hehe

  3. erin May 23, 2011 at 4:06 pm #

    ha memang tetttt.. diam2 saja sudah kan?
    mereka dan keluarga mereka saja tahu
    memula tgk news ni tatau plak lelaki tu adik siti tau
    dah baca komen2 org lain baru tahu
    sbb terpk, takkan siap muah pipi bagai pengantin laki tu
    hehehehe

    • rillys May 23, 2011 at 4:35 pm #

      aah, low profile adik dia ni kan. tak pernah expose pun. yg saerah tu hehe tettt jugaklah

Leave a Reply