Baju bidan terjun

19 May

Kisah kat kampung baba lagi ni. Kali ni pasal wedding pulak. Tu pun wedding terkejut, i taktahu pun ada..tetiba jer MIL ajak. Aiyokkk dahlah dalam beg baju bawak jeans ngan slack saja.

Luckily MIL agak sama saiz denganku. Makanya, mak..pinjam baju yer.

Wedding ni kat kampung sebelah jer. Boleh tahan grand tau wedding kat kampung sekarang ni. Don’t play-play.

Ayu dan Sara, rindu bah sama kamu berdua.

Hihihi see seb baik muat baju MIL. Pilih punya pilih, pink jugak yang jadi pujaan hatiku. Tak sempat tengok pun pengantin berarak. Panas menyusuk kalbu sungguh. Rasa nak terjun parit depan rumah.

Apepun tahniah pada pasangan pengantin…

 

4 Responses to “Baju bidan terjun”

  1. Dee May 19, 2011 at 3:05 pm #

    sib baik muat ye li..kalo dee sah tak muat..hahaha..

    • rillys May 20, 2011 at 11:39 am #

      aah cuma longgar sikitlah..hehe..nape dee tak muat pinjam baju mertua ke? dee comel sangat..hehe

  2. zana May 19, 2011 at 7:09 pm #

    dah besar nmpk cengkung si abg. pk masaelah negarakah?? 😀

    • rillys May 20, 2011 at 11:38 am #

      melasak tak hengat. makan pun kalau dia nak jer..tak cukup masa gamaknya..hehe

Leave a Reply