Saya yang bambam

18 May

Pasal baby lagi. Kali ni yang bambam versi 4 bulan lebih.

Syyyy, dia tengah titun. Kita tunggu dia bangun.

Yeah! Dia sudah bangun, ini dia baby ariq. Anak bongsu to adik baba yang dok Sabah tu. Tengok muka dia penuh jer..huhuhu..leher pun tak nampak dah.

Mahu rasa ini penumbuk tak? Hihihihi…

Or mahu kena try dengan ini kaki?

Ariq ni baru 4 bulan tapi semangatnya mak aii. Abang teringin sangat nak pangku dia, see macam mahu terlentang ke belakang sudah..hihihi

Yang ni muka kau dipaksa aku terpaksa. Tu pun dia suh pangku gitu jer. Pastu jerit baby ni berat! mama angkat dia, angkat angkat!

Akhirnya lepas berposak-posak, dapat jugak captured pic bertiga gini. Ohh sangatlah teringin nak melengkapkan quota 3 camni. Amin.

 

10 Responses to “Saya yang bambam”

  1. nUR_rOsALiNdA May 18, 2011 at 2:06 pm #

    Ka, semangat nyer dia..Hehehe~ alhamdulillah..anak kita pun dah 4 bulan 🙂

    • rillys May 19, 2011 at 1:21 am #

      kejap jer dah 4 bulan ekk ur son. haritu tgk kat ur blog cukur jambul dia tu. semoga jadi anak yg soleh yer..amin

  2. Lady of Leisure May 18, 2011 at 8:00 pm #

    hulamak gebunya peha dia hehe

    • rillys May 19, 2011 at 1:10 am #

      gomol pun sodap ni..hehe

  3. Lyn Yusoff May 18, 2011 at 10:27 pm #

    perghhh semangatnya dia…
    rasa nak gigit2 jer.. hehehhe

    • rillys May 19, 2011 at 1:03 am #

      kalau kita gigit2..dia gelak2 suka..eee lagi geram dibuatnya..hehe

  4. mar May 19, 2011 at 11:36 am #

    geram30x!!!!!! haha!!

    serius comel gile. nk babay jugak la. haha! tetibe!

    • rillys May 19, 2011 at 12:03 pm #

      uish banyaknya geram. memang geram betul tu..hihihi

  5. erin May 19, 2011 at 11:37 am #

    drumstick dia yang geram tuh!!
    btw, abg sebiji iras u eh ly..
    hero kecik iras ur hubby.. ada tak org ckp gitu? hehehe

    • rillys May 19, 2011 at 12:02 pm #

      aah ada jugak..hehe..oklah tu amik acuan sorang satu. kalau ada rezeki anak pompuan kita tgk sape yg kena pulak..hihi

Leave a Reply