Buat mama rasa bertambah sayang

16 May

Penat. Tired. Letih. Exhausted.

Yer itulah yang sedang kurasakan sekarang. In fact, bukan i sorang jer. Tapi including baba and also dua budak kecik bertuah itu. Semuanya kerana sesi cat mengecat dirumah baru adikku yang bakal berumahtangga in just few more weeks.

Memandangkan terlalu kepenatan, malaslah pulak rasanya nak upload pics disepanjang sesi itu. Esok2 lah, perhaps. So harini i tepek pics lama yang agak2 related jerlah yer.

Sungguh tak kusangka, bila adikku nak kahwin..beli rumah baru, anak-anakku yang akan tolong cat rumah dia. Nak nangis rasanya mama. Seronok.

Kejap2 mintak rehat, kejap2 mintak air, kejap2 mintak makan. Takpe mama tak kisah. Mama layankan jer. Mama terharu sebenarnya.

Kitorang mengecat 2 hari, sabtu ngan ahad lepas. Tu pun tak siap lagi, harini lepas balik kerja we all akan shoot off to Seremban again. Sambung balik ngecat. Luckily esok cuti.

Semalam balik rumah, tengah malam baru sampai. Sian penat betul diorang. Nak naik bilik atas pun tak larat. Baring jap kat tangga.

2 days hand-off dari pc, balik rumah dapat peluk kejap pun jadilah. Haiii..abang abang!

This morning, before diorang nak gi sekolah..i pesan yang petang ni kita akan gi sambung painting lagi. Terussss mereka horeyyy! Ohh masih semangat lagi yer. So, on your mark..get set….!

Go!!!

Tetiba tak sabar pulak nak upload pics diorang mengecat last weekend. Apepun mama really proud of you guys. Cinta hati mama selamanya.

 

 

 

 

 

psstt, nak join i buat survey pastu dapat duit tak? jomlah..senang jer. klik sini yer –> my.ipanelonline

No comments yet

Leave a Reply