Andai dapat bersantai

16 May

Esok cuti. Even sehari jer pun, tatap feeling bestnya tu..wuuu hanya Tuhan yang tahu. Teringat masa mandi manda kat Teluk Batik haritu. Bestnya kalau dapat bercanda ditepi pantai tika dan saat ini.

Tengah2 berkepak kepuk mandi laut, tetiba jadi sopan gitu si abang ni.

Yang ni, forever horeyyy horeyyy bersuka suki!

Dah settle, penat dan kelaparan. Tapi tatap merenung kearah laut, macam nak terjun balik jer.

 

 

12 Responses to “Andai dapat bersantai”

  1. cik wanie May 17, 2011 at 8:11 am #

    bestnya dpt bercuti,
    wanie juga yg x dpt bercuti,
    sbb dah mula start bz ngn job,
    huhuhuhuhuu

    • rillys May 18, 2011 at 11:20 am #

      takpe wanie dah cuti sakan haritu :P…dpt job banyak, kumpul duit balik pastu cuti2 balik!

  2. huda May 17, 2011 at 9:49 am #

    bestnyer mandi lautt~!

    • rillys May 18, 2011 at 11:18 am #

      bila balik..pengsan!

  3. mummysyafie May 17, 2011 at 3:17 pm #

    nor tak cuti pun arini li..kena kerja sampai kol 6..enjoy ur holiday..hihihi…

    • rillys May 18, 2011 at 11:17 am #

      laa yer ke. pekerja cemerlanglah nor ni..hehe

  4. AreLeez Adnan May 17, 2011 at 5:51 pm #

    makan burger, ek? ermm.. sodapnye! nak sket buleh..? ;P

    • rillys May 18, 2011 at 11:14 am #

      tgh2 lapar makan burger mmg layan!

  5. rasp May 17, 2011 at 9:12 pm #

    kalo tak de yg melarang, rasanya ada yg terjun balik tu 😀

  6. axim May 18, 2011 at 9:39 am #

    gambar first tu macam takdak tangan..lawak okeh.hehee

    • rillys May 18, 2011 at 11:11 am #

      hehe gimik secara tak sengaja tu…

Leave a Reply