Ayu raudhah dan Zaquan Adha selepas berkahwin

14 May

First time i nampak pics artis Ayu Raudhah ngan husband dia Zaquan Adha lepas diorang kahwin.

Nampak so loving u. Of the courselah kan.

Cuma tak pasti dah ada isikah si ayu raudhah ni..biras dia rita rudaini dah selamat deliver anak kedua bebaru ni.

Jom kita doakan untuk rezeki mereka berdua pulak. Amin…

Dah kahwin rambut karat habis u…hiks!


6 Responses to “Ayu raudhah dan Zaquan Adha selepas berkahwin”

  1. zana May 16, 2011 at 10:04 am #

    iksh… tang rambut tak kenan. 😀

    wpun rita lebih berusia.. rasanya muka dia tak makan tua.. kan?

    • rillys May 16, 2011 at 10:39 am #

      aah perasan jugak. tgklah kalau dah jadi ibu nanti, mana tahu jadi ayu sungguh..hehe

  2. yan May 16, 2011 at 10:33 am #

    ayu ni nampak garang sikit kan..

    • rillys May 16, 2011 at 10:38 am #

      hehe..tu yg zaquan suka kot. nampak hot n spicy! wahhh

  3. cik wanie May 17, 2011 at 8:13 am #

    rasa kalau nak dibandingkan Ayu & Rita,
    wanie lebey suka tgk wajah Rita kowt,
    sbb wajah dia tenang saja + biarpun Rita lebih kertu,
    tapi dia x mkn usia ok….

    si Ayu nie bila dah buat rambut mcm nie,
    nampak mcm pelik lah plak….

    • rillys May 18, 2011 at 11:19 am #

      huhuhu ramai gak cakap camtu. apepun harap2 rumahtangga mereka kekal bahagiakan…

Leave a Reply