Jawab survey dapat duit, sukanya hatiku

13 May

Dah lama tak share pasal portal yang sangat berpotensi untuk kita generate income. Dan yang paling penting sekali, tak perlukan modal. Cuma perlukan masa sahaja, untuk jawab suvey. Done with the survey, kita akan dapat point and the point kita boleh redeem for cash! Jom register kat my ipanelonline.

Portal baru untuk mereka yang nak dapat duit dengan hanya jawab survey! I dah join and dah dapat few thousands points pun, baru 2 hari i masuk. Alhamdulillah 🙂

Nak register, boleh terus klik kat direct registration form ni.

Bila dah verify account kat email, u guys dah boleh start join the survey. Kat page dalam akaun kita nanti akan diberi lists of survey yang available untuk kita. Siap dengan point sekali, berapa yang kita boleh dapat kalau sukses menjawab.

Besides survey kat page kita sendiri tu, kita boleh jugak join survey ahli. Ada kat page utama link dia ni. Cuma point dia tak sebanyak yang ada dalam survey kat page kita. Tapi bolehlah nak buat tambahan, rite?

Dah agak-agak puashati, bolehlah redeem. Minimum is rm5. Senang jer nak dapat duitkan? Mana ada orang luar sesuka hati nak derma kat kita at least rm5 seharikan. Yang penting kena rajin cek ada survey tak. Sebab ada time limit, kalau dah lepas due date..kenalah tunggu survey lain. So, jomlah join! Jangan memalu klik ni ok my ipanelonline

note : by default the page akan keluar bahasa cina, so u guys boleh tukar to english version. klik kat dropdown yg ada kat sebelah search box tu (kanan atas page).

14 Responses to “Jawab survey dapat duit, sukanya hatiku”

  1. erin May 13, 2011 at 2:44 pm #

    nak tnya sgt ly
    status tulis jeda tu ape benda ek?

    • rillys May 13, 2011 at 4:00 pm #

      yg ly understand dari hasil research kat google, jeda tu means survey tu either tarikh dah tamat or kita dah cuba buat survey tu tapi half way kena tendang sebab tak sesuai..gitu

  2. restu resort May 13, 2011 at 4:22 pm #

    wow, bestnya..

  3. kamariah awang May 13, 2011 at 7:12 pm #

    Tk atas info…

  4. FIE July 2, 2011 at 4:07 am #

    salam,nak tnyer lorh..
    pasword to nk tulis cmner? x betul jew..
    da sgn up.. pastu nk sign in xleh lak.. npe yer?

    • rillys July 4, 2011 at 12:17 pm #

      dah verify kat email tak?

  5. nur July 14, 2011 at 9:31 am #

    knpa nk register kuar borang dalam bahasa cine yek?

    • rillys July 14, 2011 at 11:31 am #

      ohh by default mmg chinese, boleh translate ke english tu..u click kat belah kanan atas yg sebelah kotak search tu..ada option for english, hope will help u 😉

  6. ana August 2, 2011 at 3:32 pm #

    salam..sis..nape takleh pon translate g english..
    sy tak pandai chinese..huhu

    • rillys August 2, 2011 at 4:34 pm #

      salam kembali sis, ohh yang tu kena tukar ke english version. ok kat belah atas kanan tu ada option dropdown boleh tukar bahasa to english. sebelah box search tu. kalau tak dapat gak bagitahu ekk 🙂

  7. arika April 17, 2012 at 1:13 am #

    nk tanye.die send verify account kat email kte dlm brpe lme after register? sy x dpt pn lg 🙁

    • liely_lotus April 17, 2012 at 12:22 pm #

      sepatutnya within 24 hours. cuba email lain…kalau takleh gak send email kat support diorang

Leave a Reply