Rindu angin laut

11 May

Tak agak-agak, sampai jer kampung..petang tu ajak diorang gi Teluk Batik.

On the way, abang teringin pulak nak dok kat pangku mama. Gasak ler hey. Yang penting kita enjoy!

Kat Teluk Batik, ramai sungguh manusia sejagat. Kitorang gamble jer datang tak bawak tikar ke apa. Sudahnya beli jer tikar mengkuang kat gerai situ. Kuang kuang kuang.

Tujuan utama datang kesini telah tercapai. Splash!

Adik kembar baba, ana dan ain. Seb baik minggu tu tak stay hostel, kalau tak..tak dapat follow.

Yang baju biru tu namanya nurul, sepupu baba. Yang baju oren tu namanya amoy, anak buah si fauzi..dari sabah bah.

Mak mertuaku dan cucu yang paling bongsu setakat ini, ariq si bambam.

Dengan biras, nisa..orang sabah bah.

Dengan anak-anak adik baba yang dok sabah tu. Sara dan ayu. Mereka bukan twins yer. Bestnya ada anak2 dara kecik camnikan.

Kitorang tak mandi, tukang monitor jer. Sambil berdating u…auwww!

 

6 Responses to “Rindu angin laut”

  1. lemonade May 12, 2011 at 12:07 pm #

    auwww…

  2. erin May 12, 2011 at 9:59 pm #

    uit kg husband pon kt sana
    selalu gak bertandang ke TB
    tapi tak pernah mandi juga.. hihihi

    • rillys May 13, 2011 at 10:56 am #

      ramai sangat manusianya pun. huhuhu

  3. izan May 13, 2011 at 2:45 am #

    aku tgk pokok tu jer terus aku tau tu kat teluk batik. hebat tak aku. ahhahahahaha… weh, giller ramai org =)

    • rillys May 13, 2011 at 10:41 am #

      mesti kau rindu gila babas kat sinikan. baliklah wei..haha

Leave a Reply