Suka jer last minute plan pun

10 May

Plan lain, lain jadinya. Masa weekend panjang sikit labour day haritu, kitorang plan nak ikut mak abah balik kampung. Ada kenduri arwah pastu malam minggunya ada bbq.

Tapi elok jer nak balik kerja petang tu, mak mertua call..katanya adik baba yang stay kat Sabah tu dah ada kat kg. Dengan anak bini dia sekali. Uishhh orang jauh bah datang tu, haruslah zasss terpaksa cancel ikut mak abah i balik melaka. Ke Perak kita yob!

Tak kisahlah janji dapat keluar dari town.

Happy tak tentu pasal. Dah panjang sikit rambut si abang. Baba tak kasi cut dulu pulak. Mama tengok pun dah naik rimas. Ada yang haku buat-buat tertobek ni kang.

Mereka sangat behave sepanjang perjalanan. Good boys!

Haa adik baba yang lelaki pakai baju biru tu. Wife dia yang pakai shirt merah tu. Nanti2 i story lagi apa aktiviti kitorang kat sana. Tiga hari bersendaloka bersama mereka, melekat sudah pelat sabah si abang ngan hero kecik. Aiyok!

 

2 Responses to “Suka jer last minute plan pun”

  1. bitt May 11, 2011 at 6:26 am #

    hey u…

    saya tag awak dlm giveaway 😉

    • rillys May 11, 2011 at 11:20 am #

      hey jugak! okay nanti i jenguk yer…thanks

Leave a Reply