Lipat puluh ratus ribu kad, pengsan

9 May

Checklist lagi for wedding adik i. This time dia punya invitation card pulak. Dah siap, dah kowtim..tapi ada kerja sikit kena buat, lipat time!

Kad yang bersusun susun.

Bakal pengantin ni klasik sikit. Request buh image vespa dalam tu..hihi..nak apa lagi..buh jer. Ahkak tolong illustrate jer before send for printing.

Gramohpone kat cover depan.

Tukang2 lipat yang berjaya.

I tolong dia printout the envelope. Nangis gaklah the printer..kehkehkeh

Ok makdik, dah banyak adik tolong lipat. Pastu masukkan dalam envelope. Murah jer upahnya, seploh sen sekeping kad..lalaalaaa

Ehh ada sesapa nak buat kad kawen murah? Can contact me. Baekkk punya 😛

 

10 Responses to “Lipat puluh ratus ribu kad, pengsan”

  1. mummysyafie May 9, 2011 at 3:47 pm #

    banyak nya kad li..mak ai..gigih anak bujang awak tu membantu li.

    • rillys May 10, 2011 at 12:25 pm #

      mmglah sgt rajin dia nak tlg. kitorang jer cuak takut2 koyak..hehe

  2. yan May 9, 2011 at 5:50 pm #

    wahhhh!!! bekerja keras lah ye..

    • rillys May 10, 2011 at 12:23 pm #

      have to..bukan selalu ada wedding dalam family ni..hehe

  3. zana May 9, 2011 at 9:11 pm #

    nak tolong leh… tolong tengok. ngehehehe!

    fenat. tapi seronok la kalau reramai kan.. 🙂

    • rillys May 10, 2011 at 12:22 pm #

      bakal pengantin cuak jer anak2 ly tolong lipatkan. takut terkoyak ke kan. hihi tapi ada diorang kesah.

  4. bitt May 11, 2011 at 6:19 am #

    helloo…singgah, cek n folow balik…

    eh u serius sepuluh sen satu kad…email me interested ni…mcm mana rupanya saya nak yg sepuluh sen satu card termasuk envelope dia ker??

    • rillys May 11, 2011 at 11:22 am #

      hellooo kembali..hihi..erkkk salah faham ni..maksud saya, upah untuk anak saya lipat kad n masuk dlm envelope tu seploh sen sekeping. dialog tu tuju utk aunty dia yg baru kahwin..sorry buat u confuse

  5. erin May 12, 2011 at 10:04 pm #

    uit serius cun kad kawen tu
    mmg classic.. eh i loike la!!
    tp time i dah out! kih kih kih

    • rillys May 13, 2011 at 10:48 am #

      hihihi..alang2 boleh illustrate sendiri, i hentam jer ikut taste pengantin.

Leave a Reply