Hotel ada doktor

6 May

Anak-anak kalau tak sihat, memang gundah gulana hati ibubapa. Naknya kalau sampai kena warded. Lagilah risaukan. Last week, i gi visit chica kat KPJ Kajang..anak my bff nani.

Masa i datang tu, dia dah warded for few days. Fever too high, sekali package ngan cough n flu. Siap kena buat fisio kat sini, kahak terlalu banyak n virus dah serang paru-paru. Betul ke ayat ly nani?

Alhamdulillah dah getting better. Melasakkk tak hengat. Masa nak admit kat sini chica taknak, takut spital katanya. Tapi ibu dia kata kita stay hotel lah..tapi ada doktor. Baru dia nak..hehh.

Bolehlah nak ajak gelak ketawa, gurau senda bersama.

Sambil tu layan wedding anak raja ni. Prince William ngan Kate Middleton. Kurusnya lahai si Kate ni, hopefully lepas kahwin nanti boleh bambam sikit.

Ehh back to chica, by the time i tulis entry ni..dia dah discharged pun. Tapi still kena pergi follow up treatment. Aunty lily doakan chica cepat sembuh sepenuhnya kay.

 

6 Responses to “Hotel ada doktor”

  1. Sumijelly May 6, 2011 at 4:08 pm #

    risau kan bila nak2 sakit hingga dimasukkan wad…

    kalu sakit biasa tak per.. tp kesian pula pada si kecik sbb dh kene tahan wad..

    tak per….yg penting dia cepat sembuh……

    • rillys May 9, 2011 at 10:54 am #

      thanks sumi, tu lah harap2 dia cepat sembuh sepenuhnya

  2. Dee May 6, 2011 at 5:28 pm #

    betullah sis..masa dee tgk arwah aqma terlantar di hospital lagi sedih..wayar sana sini..terbaring lesu..walau dia sudah tiada..tapi masih terbayang2 wajah dia..Al-Fatihah..

    harap anak ur friend tu cepat sembuh ye..

    • rillys May 9, 2011 at 10:53 am #

      thanks dee, al-fatihah juga untuk arwah adik aqma..Allah lebih menyayangi diakan

  3. ibu chicamie May 6, 2011 at 9:11 pm #

    muahahaaaa…btul belaka ly ayt2 chenta ly tu.kikikii..alhamdulillah chica’s getting better.mkn ubt pon ok..kalo x.,jenuh.isnin ni follow up check up..nani pon stil cuti lg smpai isnin dpn.thanx for da visit…tq jgk dgn doa2 dr ly sekuarga…

    • rillys May 9, 2011 at 10:52 am #

      my pleasure dear..semoga chica cepat sembuh sepenuhnya yer. syok ibu dia dapat tumpang cuti panjang 😛

Leave a Reply