Please do not

5 May

Sejak dah pandai baca, si abang memanjang ngeja bila jumpa wording. Bila masuk mall, habis semua dia nak baca. Disebabkan belum fluent sangat, nak nunggu dia habis baca…Ya Allah. Poning acik.

Masa beli bedspread haritu, dia nampak sign ni. Bila dia dah faham, dia tanya pulak nape tak buh sekali Please do not sleep, Please do not jump, Please do not crawl..dan berbagai please do not dia lagilah. Hadoiii.

Pastu siap buat muka curious habis camnilah. Tapi ni pic dia masa umur 3 tahun. Tak habis2 suka curious dari kecik dulu. Macam besar jer masalah negara dia.

4 Responses to “Please do not”

  1. attyfir May 5, 2011 at 3:15 pm #

    hahahahha..gelak untie baca..takpe..abang ni mesti bijak orgnya

    • rillys May 6, 2011 at 10:33 am #

      terlebih fikir tu kak..hehe

  2. rasp May 6, 2011 at 10:10 am #

    sila explain why why why…aunty pun nak tau 😀
    kids…how their mind works is wonders kan…

    • rillys May 6, 2011 at 10:32 am #

      sometimes tak tercapai dek akalku…

Leave a Reply