Tambah syok lenaku

4 May

Semalam kepochi pasal anak2 ngan bapak lenguh nunggu mamanya pilih barangkan. Harini i tunjuk kenapa i jadi rambang dan juling bijik mata nak  memilih the bedspread. Tempat kejadian adalah di Metrojaya, Midvalley. Yeahhh, betul tekaan u erin!

Warm up.

Kebetulan ada sales u. Bukan takat 50% jer, tapi up to 70%! Memang langkah kiri kanan depan belakanglah ni.

U see, u see! Yang ni bedspread satin chiffon, the price from RM750 dropped to Rm180, sedap mata memandang..sedap lagi badan yang dapat landing.. ahaks.

Nak yang lagi best sikit materialnya? Go for jenis Tencel ni. From RM1,750 dropped to RM700!

For the kids punya bed linen pun jatuh merudum, from RM195 dropped to RM39! Komeng ahh komeng ahh kataku kepada si abang ngan hero kecik..hahaha..tetiba mama yang jadi eksaited. Phewww!

Tapi harga tu tak dropped sampai disitu saja..hihi..tenkiu bro for making the price lesser n dapat pulak free gift yang sewaktu dengannya. Again bro, tolonglah kerja lelama lagi kat metro tu ekk.

Choosing their fav’s too.

Ok puashati sudah diriku ini. Memang bertambah lena diulit intanlah lepas ni. Ngalahkan pengantin baru..ooppsssiiee! ZZZzzzzZZZz…!

 

10 Responses to “Tambah syok lenaku”

  1. Dee May 4, 2011 at 10:38 pm #

    mmg murah dan berbaloi-baloilah kan..cantik2 bedsheet tu..

    • rillys May 5, 2011 at 11:31 am #

      time harga melambung dok dediam kat rumah..hihi

  2. cik wanie May 5, 2011 at 8:19 am #

    wah wah wah,
    bestnya dpt shopping,
    wanie jumaat nie br pi shopping kat kl,
    hihihihihihihi….

    x sabar dah nie

    • rillys May 5, 2011 at 11:31 am #

      ohh mai kl ke? shopping jgn tak shopping dik oii

  3. Tia May 5, 2011 at 9:28 am #

    part nie lah syok nyer shopping kat KL. enjor ur sleep..hehehe

  4. rasp May 5, 2011 at 12:02 pm #

    wahhhhh mmg terbeliak biji mata i tgk price ori dia…
    sib baik ada sale + diskaun special tu kan 😀
    lenkali i pi sale metrojaya nak kidnap ur bro gak lah hahahahaha…

    • rillys May 6, 2011 at 10:33 am #

      kalau takde sales i dah angkat kaki sis..ekekeke

  5. zana May 9, 2011 at 9:33 pm #

    nak pi soping sana kena pinjam lily n abgnya gamaknya… 😀 😀

    • rillys May 10, 2011 at 12:22 pm #

      pinjam lily tak dapat apa. pinjam abg lily insyaallah ada..hihi

Leave a Reply