Penat dehh ikut mama ni

3 May

Shopping sesorang kekadang tak syok. Sebab bila nak pilih, bebel sesorang.. ohh tak best. Nak-nak barang yang kita nak beli tu bukan kita punya sorang jer.

Kisahnya nak gi beli bedspread. For us and for the kids. Makanya tiga2 wajib follow! Sudahnya keluar ayat gini, u pilihlah memana mama..baba ok jer. Ecehcehh..penat nak ngekorlah tu.

Then hero kecik join baba. Pon dah penat ngekor mamalah tu.

Sudahnya abang pon surrender..haha! Apolah tak bersemangat waja betul. Sian mama tau, syok sendiri jer.

 

10 Responses to “Penat dehh ikut mama ni”

  1. erin May 3, 2011 at 1:52 pm #

    hehehe miracle for me u know
    my husband yg nak pilih2 dia suka set comforter yg mana
    then i plak kata “mana-mana la.. asalkan u bayar” hahhaha boleh?

    • rillys May 4, 2011 at 11:11 am #

      bolehhh sangat..haha! i suka tang bayar tu

  2. lemonade May 3, 2011 at 5:59 pm #

    kita pun slalu syok sendiri bila soping, anak2 ntah ke mana

    • rillys May 4, 2011 at 10:45 am #

      jgn hilang sudah kak, nangis kita..hehe

  3. bitt May 4, 2011 at 1:33 am #

    hehehee kesian…eh salam kenal dan singgah 🙂

    • rillys May 4, 2011 at 10:42 am #

      kesian lagi mamanya kena angkut barang sesorang..hehe..salam kenal kembali, thanks sudi singgah 🙂

  4. mekchu May 4, 2011 at 8:13 am #

    hahaha.. 3-3 terjelepuk kepenatan ehhh… sian nyeee… mama tu kalo shopping mmg tak ingat penat.. bila dah penuh kiri kanan tangan, baru start penat 🙂

    • rillys May 4, 2011 at 10:41 am #

      takdelah sampai penuh kiri kanan tangan :P…shopping bajet ciput jer, mana yg mampu jer grab..tu pun yg betul2 perlu..wahh ok tak ayat

  5. cik wanie May 5, 2011 at 8:20 am #

    mmg kita org pempuan nie,
    mana reti nak penat kalau bab2 shopping nie kan,
    hihihihihihi…..

    shopping lagi kak:)

    • rillys May 5, 2011 at 11:30 am #

      wahh baik punya support wanie ni, tenkiu huhuhu

Leave a Reply