Spentot second handkah itu?

28 Apr

Suka tak grab barang second hand? Kalau kualiti elok lagi why notkan…

Meh meh i ada jumpa satu shop ni. Kedai jual bebarang second hand kat PJ.

See! Banyak gilos bebarang dia. Majoriti barang2 kat sini still in good condition. Perabot, barang elektrik..kira bebarang kelengkapan rumahlah yang diorang jual kat sini.

PC, printer dan seangkatan dengannya pun ada.

Tak tentu arah dah laki den.

Mana yang dah ada orang punya, ditampalnya notis gini. Kat sini pengangkutan lori kena arrange sendiri.

Spentot pon ado! Hahaha yang ni bukan second handlah bang oii. Stok lama ni, dah tak terjual kat pasaran kot. Tapi ada beranikah mau pakai? Tettt!

Kitorang tak pusing lama dalam ni. Tengah rush, so i repeat datang balik ngan family few days later. Haa nanti i story mory dengan detail lagi bebarang kat situ. Tak pun boleh layari web diorang KKL Trading

 

 

13 Responses to “Spentot second handkah itu?”

  1. mummysyafie April 28, 2011 at 4:30 pm #

    spendot pun ada gak ke sis…hihihi…tak berabi la kalau nak beli. yg lain tu ok kot

    • rillys April 29, 2011 at 12:57 am #

      yerlah kalau undergarments bahaya sikit..grab benda lain..hehe

  2. Dee April 28, 2011 at 4:44 pm #

    mcm kedai kat viva home (dulu UE3)…mmg ada kedai2 yg mcm ni..tp yg lily amik ni..kemas and teraturlah..

    • rillys April 29, 2011 at 12:56 am #

      aah tmpt besar gabak, tapi kat certain area bau masyem tu ada gaklah..hihi

  3. ali April 28, 2011 at 7:08 pm #

    salam,

    boleh bgtau location kedai 2nd hand tu..mana tau klu teringin nk gi bila2..tq

  4. beja April 28, 2011 at 9:59 pm #

    ada waranty ke brg2 kat ctu? leh tawar2 ke? PJ kat ne ni?

  5. puding roti April 29, 2011 at 6:25 pm #

    bes jgk. tp kena pndai pilih kan. spender tu plg tak tahan. hihi. tp tak berkulat blh pakai kot. ngaaa…

    • rillys May 3, 2011 at 1:22 pm #

      eee camno tu. to be safe better don’t 😛

  6. erin May 3, 2011 at 2:04 pm #

    uit cun gak tempat ni
    yg i tau cuma cash converters kat sec 9 shah alam
    itu pon tak pernah masuk
    hati je slalu meronta2 nak masuk

    • rillys May 4, 2011 at 10:46 am #

      tapi tu lah erin tahan bau jerlah..hihi

  7. tc ciko February 8, 2015 at 10:54 pm #

    ade lg 1 kedai 2nd..area ampang..blkang hospital ampang..brg elektrik dia mmg superb..siap warranty..mesin basuh sy da setahun steady lg..kdai melayu respek tgk style dia niaga..

Leave a Reply