Diam2 gi kiss jugak

28 Apr

Budak kalau tengah tidur, dikejut pulak tetiba. Memang moodylah jawabnya kalau salah timing.

Monyok camnilah.

Tapi kejap jer, bila enjin dah start…! Ni kat rumah my cousin, yang visit baby dia haritu. Bila i kata, nanti mama ada baby kecik…adik kena tolong jaga sama tau? Iyolah katanya, adik nak usap2 rambut dia gini. Amboi…usap apa tu main tarik2 rambut namanya. Ishkkk.

Bila cakap kat abang the same question, pasal nak jaga sesama the baby…abang kata tengoklah, tapi abang nak tutup mata dia gini jer selalu. Kang kalau dia bukak mata asyik nak nangis jer. Uik?

Camni mama kena pasang grill ngan padlocklah kat keliling katil baby.

Elehhh abang ngan hero kecik cakap jer taknak2. Tapi bila takde orang dekat ngan baby, memasing pandai pulak jenguk pastu kiss baby kaknor tu. Ingat mama tak nampak ke..hehe..cuma tak sempat snap jer 🙂

 

4 Responses to “Diam2 gi kiss jugak”

  1. liz April 29, 2011 at 11:33 am #

    so,aper lagi.cepat2 kasi 2 org hero itu seorang baby girl pulak ;-P

    • rillys April 29, 2011 at 12:45 pm #

      aminnnnnnnnnnnnn..hehe

  2. erin May 3, 2011 at 2:00 pm #

    ala..bestnye katil baby tu…

    • rillys May 4, 2011 at 10:47 am #

      tu yg lena sangat baby tu tidur..katil best

Leave a Reply